Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Un fost student în Alba Iulia, decedat în 2019 în Marea Britanie, comemorat de prieteni. Radu ar fi împlinit 27 de ani

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFOeWQsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Radu Cîmpean, un  fost student al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a decedat în urmă cu aproape un an în apele Mării Nordului, din Marea Britanie.

Vineri, pe 26 iunie, când acesta ar fi trebuit să împlinească 27 de ani, prietenii lui Radu i-au adus un omagiu: au aprins torțe lângă un desen mural care îl înfățișează pe acesta. 

Momentul comemorativ a fost realizat de prietenii lui Radu, suporteri ai echipei de fotbal Corvinul Hunedoara.

Radu era din Hunedoara, dar anii studenției și i-a petrecut în Alba Iulia. Acesta era un mare iubitor de animale, pasionat de natură și implicat în diverse proiecte de voluntariat. Tânărul era mereu pregătit sa ofere o mână de ajutor dacă cineva din jurul său avea nevoie.

CITEȘTE ȘI: Un fost student al Universității din Alba Iulia a decedat în Marea Britanie. Apel umanitar pentru repatrierea în țară

După ce a terminat studiile la Universitatea din Alba Iulia, Radu a mai stat o vreme în Hunedoara, iar apoi a plecat în Scarborough, North Yorkshire, Marea Britanie.

În 2019, acesta era stabilit de apoximativ jumătate de an în Scarborouhg. Pe 28 iulie, poliția din localitate a dat un set de imagini cu mai multe obiecte ce aparțineau unei bărbat care a fost scos din apă, pe care autoritățile încercau să îl identifice.

Atunci, chiar înainte de ora 20:00, poliţia a fost chemată pe plaja South Bay din Scarborough, după ce un localnic a depistat trupul unui bărbat în apă.

Acesta a fost scos la ţărm şi s-au depus eforturi pentru a-l salva, la faţa locului. El a fost transferat la Spitalul raional Scarborough, dar, din păcate, a fost pronunţat decesul la sosire. Ofiţerii de la Scarborough au efectuat o anchetă pentru a stabili circumstanţele din jurul morţii bărbatului, care nu este una suspectă.

La scurt timp, bărbatul căzut în apă a fost identificat în persoana lui Radu Cîmpean.

Tot prietenii lui Radu au fost și cei care după ce au primit vestea au făcut o campanie de strângere de fonduri pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax