Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Unul dintre cei mai apreciați preoți din Alba Iulia, Mihai Himcinschi, invitat la podcastul jurnalistei Andreea Bogdan

Publicat

YouTube video

Părintele Mihai Himcinschi a fost invitatul special al celei mai noi ediții a podcast-ului ”Vorbe la timp” realizat de Andreea Bogdan, cel mai nou proiect media al jurnalistei din Alba Iulia. 

Acesta a vorbit despre familia sa și și-a amintit despre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit de la părinți. De asemenea, acesta a vorbit despre perioada în care a fost strungar, despre pasiunea pentru gătit și pentru cântatul la chitară.

”Să ai frică de Dumnezeu si rușine de oameni” – este sfatul pe care preot paroh Mihai Himcinschi, decan al Facultatii de Teologie din Alba Iulia l-a primit de la tatăl său și îl transmite, în prag de sărbătoare, mai departe.

Cel mai nou episod al podcastului ”Vorbe la timp” vine în Joia Mare, ca un manual de învățături bune.

Părintele Mihai Himcinschi, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți preoți din Alba Iulia, este teolog, profesor universitar, dar si cleric ortodox, care preda la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia. Din anul 2000, este doctor în teologie.

Acesta s-a născut la data de 14 iunie 1967 în localitatea Bucerdea Grânoasă din județul Alba.

Vezi și: URĂRI DE PAŞTE 2022 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Din anul 2009, Mihai Himcinschi este profesor universitar, iar din 2010 este și îndrumător de doctorat. A scris o mulțime de cărți și articole de specialitate și este o voce importantă în mediul academic ortodox.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax