Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: VICTORIA lui Klaus IOHANNIS, sărbătorită cu colinde la sediul ACL din Alba Iulia, după primele rezultate la alegeri

Publicat

colinda ACL prezidentiale Un grup de susţinători din Alba Iulia ai candidatului la prezidenţiale Klaus Iohannis au ţinut să-şi exprime bucuria, după ce au aflat rezultatele exit poll la alegeri. Au ajuns duminică seara la sediul de campanie al ACL Alba şi au colindat, la propriu şi în avans „de sezon”, staff-ul alianţei. La sfârșit, aceștia au scandat ”Colinda-i gata, votu-i plata!”. Mircea Hava i-a întâmpinat pe colindători, care au adus cu ei și o găină .

Manifestare mai puţin obişnuită la Alba Iulia, după aflarea rezultatelor exit poll la alegerile prezidenţiale.

Câteva zeci de persoane au „colindat” mai întâi pe străzi din oraş scandând „Victorie!”, „Iohannis!” şi „Ponta, nu uita, Alba Iulia nu te vrea” şi apoi s-au oprit la sediul de campanie al ACL, unde au interpretat o colindă, înarmați cu foi pe care scria cu litere mari ”ALBA IULIA MULȚUMIM!”.

Au continuat cu scandările, de data aceasta alături de reprezentanţii alianţei, după care s-au reunit să sărbătorească victoria candidatului la președinție, Klaus Iohannis.

În timp ce la sediul PSD Alba nu au mai rămas decât cei care contabilizau situația numărătorii paralele, la sediul ACL s-a chefuit până aproape de dimineață. Din când în când cei aflați în sediu ieșeau în stradă unde încingeau câte o horă. S-a cântat ”Deșteaptă-te Române”, s-a dansat pe imnul PDL și pe Hora Unirii.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax