Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO Victorie dramatică la Cugir: Lucian Itu și Ciprian Selagea au întors meciul pentru Metalurgistul. Ungheni pierde cu 2-1

Publicat

Metalurgistul Cugir revine în lupta la calificare, în barajul pentru promovarea în Liga a 2-a, după o victorie dramatică pe teren propriu, vineri, 21 aprilie. 

După ce au fost conduși din minutul 35 al primei reprize, cugirenii antrenați de Ion Ilie au întors meciul în favoarea lor, în ultimele momente ale jocului. 

La doar două minute de la intrarea pe teren, jucătorul antrenor Lucian Itu, a egalat, în minutul 76 și a redat speranța pe banca cugirenilor.

Victoria a fost asigurată de Ciprian Selagea, care a marcat dintr-un șut de la 11 metri, gol, care a și adus victoria Metalurgistului Cugir.


Cugirenii traversează cea mai proastă perioadă a actualei stagiuni, bifând o singură victorie în cele șase meciuri oficiale disputate în 2023.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Primul 11 al Metalurgistului Cugir, împotriva Unirii Ungheni. Cu ce jucători atacă Ion Ilie ultima șansă pentru baraj

În ultima etapă, Metalurgistul a pierdut categoric pe teren propriu în fața liderului Seriei 9, Corvinul Hunedoara (scor: 1-4), în vreme ce mureșenii de la Ungheni s-au impus la scor de neprezentare în fața celor de la Unirea Alba Iulia (3-0).


În sezonul curent, cele două formații s-au mai întâlnit în trei rânduri, împărțindu-și echitabil punctele: o victorie Cugirul (2-1), o victorie Ungheniul (1-0) și un rezultat de egalitate (1-1).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax