Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: URSUL din Pâclișa a ATACAT DIN NOU, într-o gospodărie. Jandarmii au tras FOCURI de armă pentru a-l îndepărta

Publicat

YouTube video

Ursul din Pâclișa a atacat din nou, în noaptea de marți spre miercuri. De această dată acesta a intrat în curtea unor localnici, unde le-a atacat animalele. Ursul a fost filmat la doar câțiva metri de casă, în timp ce se afla în cotețul porcilor.

Animalul sălbatic nu s-a speriat de oameni, care au sunat îngroziți la numărul de urgență 112.

Jandarmii sosiți la fața locului au tras patru focuri de armă pentru a-l îndepărta, însă ursul nu s-a speriat de împușcături.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Operațiunea de prindere a ursului de la Pâclișa, ÎNGREUNATĂ. Doi câini au căzut în capcană. ATENȚIONĂRI pentru localnici

YouTube video

După ce a atacat un porc și a omorât un câine, animalul a plecat din sat spre pădure pe mijlocul străzii, printre case.

YouTube video

Oamenii din Pâclișa sunt îngroziți. De mai multe săptămâni, doi urși au fost văzuți la periferia cartierului albaiulian. Aceștia nu par să fie speriați de oameni sau de câini.

În urmă  cu o săptămână, unul dintre urși a omorât o scroafă și mai mulți purcei, după ce a atacat gospodăria unui alt localnic. Celălalt animal a fost văzut, de mai multe ori, în zona unei livezi cu pruni.

Vezi și UPDATE VIDEO: TEROARE la Pâclișa. URSUL A ATACAT într-o gospodărie. Jandarmii au izolat zona și au încercat să-l gonească

O cușcă pentru capturarea ursului care a terorizat de mai multe săptămâni comunitatea din Pâclișa a fost pregătită și armată, luni seara, pentru a atrage animalul. Au fost folosite bucăți de carne, cu care au fost unse grilajele. Autoritățile au ordin de capturare și relocare a animalului.

Cei care se ocupă de pregătirea cuștii sunt reprezentanți ai unui ONG – Fauna & Flora International. Procedura nu a putut fi demarată până acum, deoarece era așteptat ordinul pentru a acționa în acest caz. După ce ursul va intra în cușcă, acesta va fi tranchilizat și relocat. Efectul tranchilizantului durează doar 7 minute.

Vezi și VIDEO: Capcană pentru capturarea ursului care a terorizat timp de două săptămâni locuitorii din Pâclișa

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax