Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Viorica Dăncilă, așteptată la Alba Iulia de simpatizanți. Nervozitate la apariția presei

Publicat

YouTube video

Aproximativ 60 de simpatizanți ai prim-ministrului Viorica Dăncilă s-au adunat joi în fața Sălii Unirii din Alba Iulia, în așteptarea acesteia. Majoritatea persoane în vârstă, oamenii s-au arătat foarte nemulțumiți de prezența reporterului Alba24, pe care au dorit să îl legitimeze.

”Așa faceți cu toată lumea? M-aș bucura să fiți atât de echidistanți” l-a apostrofat pe acesta unul dintre liderii adunării, primarul din Teiuș, Mirel Hălălai, fratele prefectului Dănuț Hălălai. ”Întoarceți-vă cu spatele, băieți”, a spus un alt participant.

Citește și UPDATE LIVE VIDEO: Viorica Dăncilă, în vizită la Spitalul Județean Alba. Întâlnire cu simpatizanții, la Sala Unirii

YouTube video

”Nu văd inscripția, arată legitimația… de la digi… arată legitimația!” a spus un alt simpatizant, aflat în așteptarea Vioricăi Dăncilă.

YouTube video

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat joi la Alba Iulia. De dimineață, a plecat spre Cluj Napoca, iar după masă s-a întors în oraș. Aceasta a anunțat că vizitează două obiective: Sala Unirii din Cetatea Alba Carolina, aflată în restaurare, dar și Spitalul Județean Alba.

YouTube video

La Sala Unirii a fost așteptată de câteva zeci de persoane, simpatizanți PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 09.05.2019 at 18:30

    Ma, da PSD-istii astia tot cu varsta treia se prezinta pe la adunari. Saracii de ei, au ramas indoctrinati de pe vremea impuscatului si acum dupa cum vad sunt tot mai putini.Da parca am vazut unii care erau prin alte structuri ale vremurilor apuse. Asa o fi fost ordinul. Oricum arata bine, se vede ca nu duc lipsa de nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax