Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Volei Alba Blaj a învins Agroland Timișoara. Victorii în lanț la început de sezon pentru fetele din ”Mica Romă”

Publicat

UVT Agroland Timisoara – Volei Alba Blaj 0-3 (26-28, 20-25, 20-25). Vicecampioana Europei a învins la Timișoara echipa gazdă UTV Agroland cu scorul de 3-0. Volei Alba Blaj a întâlnit sâmbătă seara, de la ora 19, UVT Agroland Timișoara într-o partidă din cadrul etapei a doua a Diviziei A1 la volei feminin. Meciul s-a disputat în Sala Oituz din Timișoara. Puteți revedea înregistrarea meciului pe Alba 24.

Următorul meci se va desfășura la Sibiu, voleibalistele de la Blaj urmând să joace un meci greu cu Allianz MTV Stuttgart în data de 7 noiembrie. Primăria Blaj a deschis și o listă pentru cei care vor să participe la acest meci, aceștia beneficiind de transport gratuit.

Dacă va trece de Allianz MTV Stuttgart, Volei Alba Blaj va juca în grupa A a Ligii Campionilor, alături de campioana Europei și a Turciei, VakifBank Istanbul, campioana Franței, Béziers Volley, și campioana Bulgariei, Maritza Plovdiv. O mult dorită calificare în grupele Ligii Campionilor ar aduce campioana Europei la Sibiu, într-o reeditare a finalei Ligii Campionilor 2018, de la București, Volei Alba Blaj – VakifBank Istanbu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax