Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Zăpadă pe Transalpina. Circulația pe cea mai înaltă șosea din România a fost închisă. Drumarii curăță partea carosabilă

Publicat

Un strat subţire de zăpadă s-a așternut pe șoseaua Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, iar din această cauză circulația a fost închisă, sâmbătă dimineața.

Pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, partea carosabilă a fost acoperită cu un strat subțire de zăpadă. Temperatura înregistrată este de minus 3 grade Celsius și bate vântul, informează reprezentanţii DRDP.

Citește și VREMEA până la mijlocul lunii decembrie. Când vin NINSORILE și frigul. Temperaturi în scădere, în următoarele săptămâni

Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță:

„Accesul pe acest sector de drum este permis între orele 10⁰⁰ și 17⁰⁰. În funcție de starea vremii se va lua decizia dacă astăzi circulația va fi deschisă”, spune sursa citată.

Zăpadă și pe Transfăgărășan

Transfăgărășanul a fost curățat cu o tonă de antiderapant, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

„DN 7C Transfăgărășan – Bâlea Lac km 116+808…km122+000..drum negru umed”, transmite, sâmbătă dimineață, DRDP Brașov.

În zonă sunt 3 grade Celsius.

Drumarii au intervenit preventiv cu o tonă de antiderapant.

În plus, prognozele arată că vremea se îndreaptă.

Vineri era zăpadă și ceață pe Transfăgărășan, iar drumarii continuau să intervină pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România, spunând că se străduiesc să mențină drumul deschis cât de mult posibil.

Transfăgărășanul leagă Transilvania de Muntenia, traversând Munţii Făgăraş, cel mai înalt lanţ muntos din România.

Video: CNAIR/ DRDP Brașov și DRDP Craiova

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax