Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Zborul de curăţenie” din PDL Alba: Foştii colegi de partid comentează plecarea senatorului Dobra la UNPR

Publicat

Goana după fotolii în administraţia locală, înainte de alegerile locale a generat un „fenomen al migraţiei” din Partidul Democrat Liberal, la nivel naţional şi local. Cel mai nou exemplu de acest gen este plecarea din PDL a senatorului Nicolae Dobra la UNPR Sebeş, în vederea unei candidaturi la funcţia de primar al oraşului. Senatorul PDL Alexandru Pereş şi deputatul Clement Negruţ şi-au exprimat părerea despre gestul fostului lor coleg de partid: „surprinzătoare, dar previzibilă” pentru că acesta nu se găsea pe nicio listă electorală a partidului şi, în plus, cocheta de câteva luni cu UNPR. De asemenea, potrivit acestora, Dobra ar fi iscat scandalul din PDL Sebeş în ideea de a prelua conducerea pentru a putea candida ulterior la primărie.

„Vestea plecării din PDL a senatorului Nicolae Dobra a fost oarecum surprinzătoare, dar previzibilă. Aceasta, în ideea în care el nu se mai găsea pe nicio listă la începutul campaniei electorale pentru alegerile locale. Am avut semnale că exista o oarecare dorinţă în acest sens. Din punctul meu de vedere, e o decizie pripită, pe care o respect şi nu o comentez. Nicolae Dobra este şi un matematician experimentat, statistician foarte bun şi îşi calculează paşii şi în viaţă şi în politică. Nu cred că poate fi numit un <trădător> sau un <traseist>, dar orice om este o pierdere pentru PDL”, a spus senatorul Pereş.

Deputatul Clement Negruţ a abordat plecarea senatorului Dobra din partid, incluzând-o în fenomenul de la nivel naţional şi local, la Sebeş : „Toţi cei care pleacă şi dau vina pe măsurile şi felul cum gestionează partidul lucrurile sunt lipsiţi de conţinut şi de fair-play. Am o singură supărare referitoare la plecarea senatorului Dobra, pentru că este unul dintre cei care a generat <problema> de la Sebeş şi a urmărit încă de pe atunci o candidatură la Primăria Sebeş. Cocheta cu UNPR încă dinainte de Crăciun. Prin orice plecare, PDL îşi pierde din conţinut, din mesaj”.

Despre plecarea senatorului Dobra din PDL la UNPR, primarul Mircea Hava a spus că „a fost dorinţa dânsului, este senator ales uninominal, şi a considerat că a fost ales uninominal datorită prestaţiei dânsului”. Vedeţi în video declaraţiile primarului despre discuţiile dintre el şi Nicolae Dobra.

Citiţi aici motivarea lui Nicolae Dobra despre plecarea sa din PDL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax