Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ziua îndrăgostiților poate fi în fiecare zi. Declarația de dragoste care a făcut furori pe internet

Publicat

Îndrăgostiţii din întreaga lume sărbătoresc astăzi Valentine’s Day. Este ziua în care cuplurile îşi arată iubirea în cele mai siropoase moduri, în care băieţii se pregătesc cu buchete de flori, inimioare, cină romantică şi alte surprize, doar pentru a demonstra cât de mult îşi apreciază jumătatea.

Dacă unii aşteaptă un an pentru a face gesturi romantice, alţii sărbătoresc ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR în fiecare zi. Dovada este un tânăr din Alba Iulia care a reuşit să îşi surprindă iubita în cel mai plăcut mod, fără a profita de această sărbătoare importată de la americani.

Vezi: Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Robert Irimie a postat pe internet, în urmă cu o lună, un filmuleţ emoţionant, o reală dovadă de dragoste, în care îi transmitea iubitei sale, Adina, cât de mult o iubeşte.

Citește și VALENTINE’S DAY : Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

 

„Te cunosc foarte bine, ia-ţi un şerveţel”, cu acest mesaj începe Robert declaraţia. Ajutat de Daniel Moratura, un fotograf din Alba Iulia, tânărul îndrăgostit îşi arată aprecierea şi iubirea în imagini. Timp de mai bine de trei minute, acesta este fotografiat în timp ce ţine în mână mai multe mesaje de dragoste. „Te-am văzut”, „Te-am plăcut” „Am început relaţia” şi tot aşa până când a ajuns la cel mai important: „Te iubesc”.

Reacţia iubitei a fost una pe măsură „Doamne! E cea mai frumoasă surpriză! Nu îmi vine să cred. Plâng de rup. TE IUBEEEEESC. Şi îţi mulţumesc că ai fost mereu alături de mine. Abia aştept să te văd azi şi să te strâng în braţe.”

VEZI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Filmuleţul care a făcut furori pe internet este dovada clară că iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi sărbătorită.

Robert Irimie este elev la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, iar iubita sa, Adina Pârvan studiază la Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan”. Cei doi sunt împreună de ceva vreme şi nu ratează niciun moment să îşi arate de fiecare dată sentimentele.

Dacă nu aveți inspirație în a face un cadou, Robert vă arată o modalitate inedită de a vă surprinde partenerul:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax