Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viitorii economişti au deschis porţile reprezentanţilor BNR

Publicat

Studenţii Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii „1 decembrie 1918” au primit astăzi prima lecţie din partea reprezentanţilor Băncii Naţionale Române. În cadrul „Zilelor porţilor deschise”, Nicolae Dănilă, membru al Consiliului de Administraţie al BNR a vorbit studenţilor despre rolul sistemului bancar din România în reducerea creşterii economice. Întâlnirea a avut loc în Aula Magna a Universităţii, în prezenţa rectorului Achim Moise, dar şi a altor reprezentaţi ai BNR. „Ne bucurăm că ne aflăm aici, în Oraşul Marii Uniri, cu altceva şi anume un proiect inovator în care dorim să implicăm cât mai mulţi tineri”, a spus consilierul Mircea Mureşanu, din cadrul Direcţiei de Comunicare a BNR.

Viitorii economişti, dar şi cadre universitare specializate au participat la discuţii pe diferite teme de interes în domeniul bancar şi au încercat să identifice soluţii la criza economică ce a afectat substanţial creşterea economică. „Am ales o temă pe care o consider de actualitate, pentru că, din experienţa mea ştiu că foarte mulţi dintre voi veţi trata în lucrările de dizertaţie activitatea bancară”, a declarat Nicolae Dănilă.

Ieri, 30 de studenţi ai Facultăţii de Economie au vizitat sediul BNR din Sibiu şi au avut posibilitatea să cunoască din interior mecanismele de funcţionare a unei bănci. Întâlnirea reprezentanţilor BNR la Alba Iulia a marcat împlinirea a 130 de ani de la înfiinţarea Băncii Naţionale a României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax