Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Vin acasă!” Avertismentul subtil al lui Mircea Hava. Cui i s-ar putea adresa mesajul cu subînțeles

Publicat

Fostul primar din Alba Iulia, Mircea Hava, în prezent europarlamentar, a transmis joi un mesaj subtil, prin intermediul contului său de Facebook: ”Vin acasă!” le-a transmis el colegilor și celor care îl urmăresc. Avertismentul postat pe Facebook poate fi interpretat și ca unul pentru candidații celorlalte partide. 

”În urmă cu câțiva ani, mulți îmi urau „Drum bun!”. Majoritatea, cu regret și sinceritate. Alții, cu “bucurie”. Și pentru unii, și pentru alții, singurul drum care-mi place e spre casă. Vin acasă!” sună mesajul postat de Mircea Hava, alături de o fotografie dintr-un avion.

UPDATE: După publicarea articolului, europarlamentarul Mircea Hava a venit cu o precizare.

„Mică precizare, inainte de decolare. Nu-mi permit sa dau avertismente. Iar cand spui avertisment, numai subtil nu e. In rest, mesajul meu e pentru toți cei dragi, de acasă. In fond, bucuria asta o simte orice om care face naveta. Mai ales la mii de km. Cele bune!”, a scris Mircea Hava, într-un comentariu pe Facebook.

Ideea a fost prinsă rapid de urmăritorii săi, care au comentat în consecință.

Mesajul lui Hava vine în contextul în care liberalii nu au încă un candidat la postul de primar al municipiului, pe care l-au pierdut în urmă cu mai bine de 2 ani, în favoarea lui Gabriel Pleșa (în prezent USR, fost PNL).

Totodată, sunt tensiuni în interiorul formațiunii legate tocmai de acest lucru. Amânarea anunțării unui candidat țin de multe frământări interne cu privire la numele celui care ar putea fi desemnat de partid.

În ultima perioadă, cel mai des s-a vehiculat numele lui Marius Hațegan, însă liderii PNL au rețineri în situația în care un sondaj realizat chiar de partid îl arată pe locul al treilea în opțiunile electoratului.

Este adevărat totuși că este pe locul al treilea fără să își anunțe candidatura, spre deosebire de primii doi clasați: Gabriel Pleșa (USR) și Călin Matieș (PSD), de unde și speranțele că ar putea crește.

Mircea Hava, ”calul care a tras căruța”, s-ar întoarce la Primăria Alba Iulia chiar și din poziția unui independent capricios

Astfel, tot mai multe speranțe ale membrilor simpli de partid se leagă de o eventuală revenire a lui Mircea Hava, care este văzut de mulți dintre liberali drept o soluție pentru recâștigarea Primăriei Alba Iulia.

El însă nu și-a exprimat niciodată deschis dorința de a candida, cel puțin până acum.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. pilu

    joi, 27.04.2023 at 15:44

    Vi degeaba. Hotelul Parc este închis.Mai aşteaptă vreo câţiva ani până deschide. În rest, nu mai cred că te vrea nimeni, acolo unde te gândeşti. Uită-te pe site-urle de socializare să vezi ai lăsat în urmă. Jale. N-ai bani destui, s-au te împinge „cineva” de la spate ?

  2. hahaha

    joi, 27.04.2023 at 17:02

    Cine crezi ca te mai alege?

  3. Unul

    joi, 27.04.2023 at 18:54

    Lume supărată pe Hava…. Poate că in mod îndreptățit nu îl mai vor. Oricum, peneleua s-a stricat de tot iar baronetul local e pe ducă pentru că și-a bătut joc de ăia ce au ales. Primarul acrual e depășit demult de situație și șansele lui pentru un nou mandat sunt zglobii doar în mibtea prietenilor lui. Orașul șantier năuc, pierdut în praf și excavatoare nu îl mai vrea. Așadar, dacă se întoarce Hava….

  4. pilu

    joi, 27.04.2023 at 19:01

    HAHAHA
    Nevastă-sa.

  5. al doilea

    vineri, 28.04.2023 at 08:50

    bah daca nu va pasa daca nu are sanse daca il injurati atunci de ce ii dati importanta unei simple postari?? pt ca stiti ca daca se reintoarce si candideaza pt primar sau pt CJ ca o sa castige…si independent. va roade asa e??

  6. Comsa

    vineri, 28.04.2023 at 09:32

    Voi astia ce comentati la adresa lui Hava va spun doar ca spre dezamagirea voastra o sa castige alegerile fara drept de apel.
    Degeaba il criticati ca daca aveai o problema puteai sa discuti cu el indiferent cine eraisi primeai un raspuns pozitiv sau negativ.
    Nu uitati ca a fost primarul care a luat cele mai multe fonduri Europene.
    Nu uitati ca a facut din Alba Iulia un oras turistic.
    Si NU e perfect si da a facut greseli dar dati cezarului ce-i a cezarului.
    Unii il criticati pe unde il prindeti da va laudati cu cetatea si cu Alba Iulia

    Asa ca ciocul mic PSDE-ii, PNL-eii si USR-eii ca nu ati facut nimic.
    Aici nu vorbim de partidele voastre infecte ci vorbim de omul Mircea Hava.

    Daca tot va bateti cu pumnul in piept spuneti un om care a facut mai multe pt Alba Iulia.

  7. facsimil

    sâmbătă, 29.04.2023 at 18:37

    da. sunt șanse mari să câștige insul. nu trebuie să ne mire deoarece în țara noastră câștigă întotdeauna cei ca insul hava. inși depășiți, limitați, superficiali, etc.
    domnule mircea hava, nu avem nevoie de oameni ca tine în funcții publice. cum nu avem nevoie de absolut nici un ins din clasa politică actuală.

  8. VALENTIN DRAGAN

    sâmbătă, 29.04.2023 at 20:08

    ce om urat si la suflet si la fata chiar nu vrea sa ne mai lase in pace odata nu a fost destul stapan pe oraselul asta si asa ii sarac de numa orasul

  9. pilu

    duminică, 30.04.2023 at 11:42

    COMSA
    Păi dacă a „domnit” peste douăzeci de ani la cine să mai faci referire ? Nu te lua după ce scrie lumea aici, mai întreabă şi tu prin city şi te lămureşti imediat. Să terminăm o dată cu elefantii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax