Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vin vremuri grele pentru PSD Alba. Dacă nu vor obține un scor fixat de partid la prezidențiale, liderii trebuie să demisioneze

Publicat

dancila dirzu

Vin vremuri grele pentru PSD Alba, dar și pentru restul organizațiilor județene. Președintele partidului, Viorica Dăncilă, a anunțat sâmbătă, că fiecare organizație din ţară va avea de obţinut un scor la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie fixat, în caz contrar, liderii locali vor trebui să demisioneze după alegeri, informează românia.24.ro.

La alegerile europarlamentare, PSD Alba a obținut un scor de 17,22%. În condițiile în care județul Alba este foarte greu de cucerit, fiind de peste 25 de ani fieful PDL/PNL, unde peste 90% dintre primari sunt liberali, șefii socialiștilor la nivel județean au de ce să se teamă. 

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Într-o conferință de presă susținută sâmbătă la Sibiu, șefa PSD-ului a fost întrebată dacă organizaţiile locale vor avea fixată o ţintă pentru alegerile prezidenţiale, iar Viorica Dăncilă a răspuns: „Da. Încă nu am stabilit procentul pentru fiecare organizaţie, dar acest lucru este este un act de normalitate.

Atunci când eşti ales, îţi asumi o responsabilitate. Şi cred că această responsabilitate trebuie să şi-o asume fiecare organizaţie, pentru că nu putem obţine victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizaţiilor.

Fiecare organizaţie judeţeană va avea un target, îşi va asuma acest target, pentru că aşa cum preşedintele partidului, conducerea partidului, îşi asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunităţi”, a explicat Viorica Dăncilă.

Întrebată ce se va întâmpla cu liderii care nu vor atinge obiectivul fixat, Dăncilă a precizat că „în mod normal trebuie să îşi dea demisia”. „Atunci când îţi asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârşit”, a adăugat preşedintele PSD.

Sursă: românia24.ro, Agerpres.ro 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax