Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vincze András a fost numit subprefect de Alba din partea UDMR

Publicat

Vincze András a fost numit subprefect de Alba, din partea UDMR, în cursul zilei de miercuri, 3 martie, a declarat pentru alba24.ro, președintele organizației județene a formațiunii, Ladányi Árpád.

Acesta este consilier local al formațiunii în comuna Unirea și a terminat studiile la Universitatea ”Spiru Haret”.

András a obținut postul de subprefect în urma negocierilor la nivel național purtate între PNL, USR PLUS și UDMR. Deși postul era atribuit fostului viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Paul Voicu, în urma negocierilor PNL a pierdut postul în favoarea UDMR-ului.

Potrivit declarației de avere disponible pe integriate.eu, Vincze Andras deține alături de soția sa mai multe parcele de teren, o casă și un  automobil Volkswagen fabricat în 2005.

Pe lângă Vincze András a fost numit în funcția de subprefect și Viorel Rașcovici, din partea USR PLUS. Fostul polițist Viorel Rașcovici, și-a trecut în CV că a urmat studii superioare la o universitate aflată la momentul respectiv în centrul unui scandal cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

CITEȘTE ȘI: Probleme în CV-ul subprefectului propus de USR în Alba. Rașcovici, fost polițist, a absolvit o ”universitate” închisă de ANPC

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 04.03.2021 at 12:52

    Bine ca nu-l mai vedem pe cartita prin functii unde facea numai figuratie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax