Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI, 20 august: Concursul de ciclism „Teiuș Bike – împreună în natură”. HARTA traseului și detalii despre înscrieri

Publicat

Primăria orașului Teiuș organizează în data de 20 august, începând cu ora 8:00, evenimentul „Teiuș Bike – Împreună în natură”, ediția I.

La concurs poate participa orice persoană din Teiuș, cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, care se înscrie în cerințele regulamentului de concurs. Competiția se va desfășura pe grupe de vârstă, pe un traseu ce va cuprinde orașul Teiuș și satele aparținătoare, stabilit de organizatori.

Vezi Regulament concurs ciclism – Teiuș Bike

Vezi Declarație pe proprie răspundere

Vezi Declarație pe proprie răspundere – pentru minori

„Unul din principalele obiective ale concursului este de a pune în valoare sloganul „Mișcarea înseamnă sănătate” și nu în ultimul rând să cunoaștem mai bine orașul nostru cu pitoreștile sale împrejurimi”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Teiuș, de luni până joi, între orele 8:00 – 12:00 sau pe e-mail, la adresa: primaria_orasului_teius@yahoo.com .

Prin excepție, în funcție de numărul de participanți, organizatorii vor da posibilitatea și la înscrierea concurenților în ziua competiției, cu o oră înaintea începerii startului, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, locul începerii acțiunii.

Ordinea înscrierii va reprezenta și ordinea pe liniile de start, primii înscriși vor lua startul în primele linii.

La înscriere, participantul va prezenta actul de identitate și va completa o declarație pe propria răspundere, totodată cei care nu au împlinit 18 ani, pe lângă declaratia mai sus menționată, vor avea nevoie și de acordul scris al parintelui/ tutorelui, prin care acesta își dă consimțământul participării la competiție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax