Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VINERI: Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Peste 250 de posturi oferite de angajatori

Publicat

locuri munca

Vineri, la Alba Iulia, se desfășoară bursa generală a locurilor de muncă. Angajatorii oferă peste 250 de posturi pentru șomeri sau persoane interesate de schimbarea locului de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba anunță că persoanele care se angajează pot beneficia de prime de angajare, iar angajatorii – de subvenții.

Bursa locurilor de muncă începe vineri, 20 mai, de la ora 9.30, la Alba Iulia, în sala de conferințe PAEM aflată pe strada Bucovina, nr. 6, în zona Piața Centru.

Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen lung şi mediu.

Facilități pentru angajatori și persoanele înregistrate pentru locuri de muncă

Potrivit AJOFM Alba, persoanele care se angajează cu normă întreagă, în perioada în care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

De asemenea, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Până în prezent au confirmat participarea la bursă 26 agenţi economici. Aceştia oferă peste 250 locuri de muncă.

foto: arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax