Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Crosul Europei, a treia ediţie, la Alba Iulia. Traseu de 5,5 km, în şanţurile Cetăţii. Premii şi detalii despre înscriere

Publicat

Afis Cros 2016Vineri, 23 septembrie, pentru a sărbători Săptămâna Europeană a Sportului, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, Fundația PAEM Alba și Primăria municipiului Alba Iulia vă invită să participați, începând cu ora 11:00, la Crosul Europei, ediția a III-a. Acesta se va desfășura în șanțurile Cetății, zona Catedralei Reîntregirii, cu start de pe latura de vest a Cetății Alba Carolina. Pe parcursul acestui eveniment, vor avea loc mai multe acțiuni prin care organizatorii vor sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetățenilor din Regiunea Centru, și nu numai, în calitate de cetățeni europeni, dar și proiectele europene care au susținut dezvoltarea regiunii.

Crosul se va desfășura pe o distanță de aproximativ 5,5 km, pe laturile Cetății Alba Carolina, punctul de start și de sosire fiind în șanturile Cetății Vauban, zona Catedralei Reîntregirii.

Evenimentul este dedicat cetățenilor din Regiunea Centru și nu numai, care doresc să participe la acțiunile propuse în 23 septembrie, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viață sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni.

Înainte de cros vor avea loc mici spectacole ale peste 140 de copii de la grădinițele și școlile generale din Alba Iulia, iar după cursa propriu zisă vor avea loc momente dansate și flash-mob-uri cu trupele Școlii de Dans Chirilă și Sendy Club. Toți participanții vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensați cu diplome de participare și obiecte promoționale.

Organizatorii evenimentului, Centrele Europe Direct Regiunea Centru și Alba Iulia – vor acorda câte trei premii pentru primii clasați, atât la feminin, cât și la masculin, în valoare de 600 de euro. Alte premii și trofee se vor acorda participanților de la unele categorii speciale, respectiv celui mai în vârstă participant, celui mai tânăr sau altele, în funcție de decizia organizatorilor.

Până joi seara s-au înscris peste 450 de potențiali concurenți, din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș și Cugir, dar și din alte regiuni românești, la competiție fiind estimat un număr de peste 600 de participanți.

YouTube video

Pentru a participa la competiţie trebuie îndeplinite următoarele condiţii:

– participantul trebuie sa aibă cel puţin 12 ani împliniţi;

– participantul trebuie sa aibă asupra sa un act de identitate;

– participantul major sau unul din părinții participantului minor prin înscriere își asumă responsabilitate privind participarea lui/ a minorului pe care îi reprezintă la Crosul Europei, conform Regulamentului.

AICI, Regulamentul competiţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax