Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Defilare și survol cu MIG-uri și elicoptere Puma Socat, vineri, la Alba Iulia. Colegiul Naţional Militar sărbătorește 100 de ani

Publicat

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia împlinește vineri, 1 noiembrie, 100 de ani de la înființare, iar cu această ocazie organizează un ceremonial militar, în fața sediului de pe Bulevardul Revoluției. Elevii militari vor defila în fața publicului, iar zona va fi survolată de avioane MIG și elicoptere Puma Socat, dacă vremea va fi favorabilă.

La 100 de ani de la înfiinţarea colegiului militar, vineri, ceremonialul începe de la ora 10.00, pe esplanada din faţa instituţiei, cu prezentarea raportului reprezentantului eşalonului superior şi intonarea Imnului Naţional al României.

Vezi și SURSE: Președintele Iohannis, la Alba Iulia în 1 noiembrie. Participă la Centenarul Colegiului Național Militar

Va urma apoi ceremonia de decorare a Drapelului de luptă al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” şi va fi dezvelită o placă aniversară de pe faţada colegiului.

Vezi și JOI: Spectacol omagial cu ocazia Centenarului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”, la Alba Iulia

În cadrul ceremoniei va avea loc şi un scurt moment în care vor fi premiaţi cei mai buni elevi la învăţătură şi elevii olimpici, după care va urma defilarea personalului colegiului şi a subunităţilor de elevi.

În cazul în care vremea va permite, va avea loc un survol la verticală cu aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române, o formaţie de MIG-21 Lancer şi o formaţie de elicoptere IAR-330 Puma Socat, aparţinând Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax