Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Dezbatere la Prefectura Alba despre accesarea fondurilor europene pentru investiţii în agricultură şi piscicultură în mediul rural

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Programul PNDR 2014-2020 şi posibilităţile de accesare a fondurilor europene vor fi prezentate vineri, 4 iulie, începând cu ora 10.00, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba, în cadrul unei întâlniri pe teme de agricultură şi piscicultură.

La întâlnire vor fi prezenţi prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, directorul Autorităţii de Management – Programul Operaţional de Piscicultură din cadrul MADR, Cicerone Cumpănăşoiu, directorul general adjunct pentru implementare tehnică al Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale, Nicolae Popa şi primari din judeţ, reprezentanţi ai asociaţilor de profil din domeniul agriculturii şi pisciculturii.

Sunt invitate să participe şi alte persoane interesate să atragă fonduri europene  pentru agricultură, indiferent de domeniul în care vor realiza investiţia. În cadrul şedinţei va fi prezentat programul PNDR 2014-2020 şi vor fi dezbătute posibilităţile de accesare a fondurilor europene.

„Am optat pentru invitarea domnului director Cicerone Cumpănăşoiu, deoarece în perioada 2012 – 2013 au fost alocate fonduri substanţiale pentru piscicultură, iar aceşti bani au rămas neutilizaţi. În ceea ce priveşte piscicultura, judeţul Alba are un potenţial deosebit, existând numeroase suprafeţe de luciu de apă, investiţiile în acest domeniu fiind semnificative. Consider că ar exista o şansă foarte bună pentru înfiinţarea de păstrăvării, datorită prezenţei în relieful judeţului nostru, a numeroase râuri de munte, iar păstrăvul este o specie, pentru care desfacerea pe piaţă nu ar constitui o problemă, având în vederea cererea mare şi constantă”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax