Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

28 mai: Global Bubble Parade la Alba Iulia. Un eveniment vesel, cu baloane de săpun şi ţinute colorate

Publicat

global bubble parade Duminică, 28 mai, de la ora 17.00, sunteţi invitaţi în fața Cinematografului Dacia, pentru “a scoate în stradă fericirea din noi, într-o paradă a baloanelor de săpun”. Este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia.

“Dincolo de importanța lucrurilor fizice din comunitatea noastră cei mai valoroși sunt oamenii. Din acest punct de vedere, Primăria Municipiului Alba Iulia, susține și dezvoltă evenimente care să îi unească și să le ofere un timp de calitate împreună de la cel mai mic la cel mai mare.

Anul acesta, comunitatea albaiuliană este pusă pe harta mișcării globale, prin realizarea evenimentului Global Bubble Parade. Astfel, transmitem comunității mesajul comun prin care îi reamintim că fericirea este calea, nu destinaţia”, este mesajul organizatorilor.

Ținuta obligatorie la acest eveniment este cea în cât mai multe culori.

Organizatori sunt fundaţia 100HappyDays, în colaborare cu Primăria Alba Iulia, Ping şi Pong, Sendy Club, Cercetaşii României, Skepsis, LSUA, Free Motion Romania.

“Trăim în timpuri în care programele super-încărcate au devenit ceva de lăudat. în timp ce viteza de viață crește, există mai puțin și mai puțin timp în care să te bucuri de momentul în care te afli. Abilitatea de a aprecia acest moment, mediul inconjurător și tu în el este baza podului spre fericirea pe termen lung cu privire la orice ființă umană.

71% dintre oameni nu au reușit să o ducă până la capăt spunând că lipsa timpului era problema. Acești oameni pur și simplu nu au avut timp să fie fericiți. Tu ai?”, este alt mesaj al organizatorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alina

    luni, 24.04.2017 at 18:01

    Duminica, 28 mai 🙂 Mulumim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax