Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI se încheie ultima etapă de înscriere în clasa pregătitoare. Au rămas peste 1.500 de locuri libere în școlile din Alba

Publicat

Au mai rămas trei zile în care părinții pot să își înscrie copiii în clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2013-2014. Până marți, 14 mai, s-au înscris 59 de copii, în etapa a doua a calendarului de admitere în clasa pregătitoare. Astfel, în școlile din județul Alba, până în prezent au rămas peste 1.500 de locuri libere pentru copii care nu s-au înscris până acum.

În prima etapă de înscriere, ce s-a încheiat în 22 aprilie, s-au înscris 2.682 de copii, potrivit inspectorului școlar general adjunct, Marcela Dărămuș. În etapa a doua, ce se desfășoară între 7 și 17 mai, până acum au fost depuse 59 de cereri.

„În școlile din județul Alba sunt locuri suficiente pentru copiii care se înscriu în clasa pregătitoare, oferta noastră este foarte mare. Nu e niciun fel de problemă și niciun copil nu va rămâne neșcolarizat”, a explicat prof. Marcela Dărămuș.

Lista finală cu copiii înscriși în clasa pregătitoare va fi afișată până în data de 24 mai, la școli, pe paginile de internet ale acestora și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax