Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Seminar organizat de Camera Auditorilor Financiari din România, la Universitatea din Alba Iulia

afis

Publicat

Afis - Economice seminar - v2 La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc vineri, 16 iunie, un seminar al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Vor fi discuţii pe teme privind eligibilitatea și deductibilitatea cheltuielilor aferente proiectelor cu finanțare nerambursabilă, principiile fiscale și jurisprudența în materie și sesiune întrebări și răspunsuri referitoare la dosarul prețurilor de transfer.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 iunie, începând cu ora 15.00 în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Seminarul este organizat de Camera Auditorilor Financiari din România, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și Camera Consultanților Fiscali din România, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax