Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI şi MARŢI: Serile „Skepsis” la Alba Iulia – spectacole de teatru la Casa de Cultură a Studenţilor. Strângere de fonduri pentru un copil de 13 ani

Publicat

skepsis Grupul Skepsis încheie anul cu un eveniment de tradiţie în activitatea trupei: Serile Skepsis. Vineri şi marţi vor fi două seri de spectacol, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Vineri, 5 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc spectacolul de divertisment “Decembrie DeVreme”, care va include poezie, teatru, umor şi folk. Este un eveniment ce lansează provocarea trecerii de la sensibilitate şi meditaţie – cu prezentarea unor poeme din din volumul Biblicele II, de Ioan Adrian Popa – la absurdul teatrului Ionescian – “Lacuna”, de E.Ionescu, la satiră, cu Skepsis.

Prima seară este dedicată strângerii de fonduri pentru cazul elevului Ciprian Beniamin Clamba (13 ani, Liceul de Arte „Regina Maria”), care are nevoie urgentă de operaţie.

Citeşte şi A fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, dar poate fi salvat cu o operaţie la Paris. Ciprian Clamba, de 13 ani, din Alba Iulia are nevoie de ajutor. Unde se pot face donaţii

Marţi, 9 decembrie, de la ora 19.00, tot la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, a doua seara Skepsis vă oferă una dintre cele mai savurate reprezentaţii din repertoriu, spectacolul de teatru “Comedia Neagră”, adaptare după P. Shaffer.

Biletele costă 10 lei (preţ întreg), respectiv 5 lei (preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, începând de miercuri, între orele 9.00 şi 16.00 sau la intrare.

Cele doua spectacole marchează finalul proiectului Stagiunea cu Skepsis, prin care Grupul Skepsis şi-a propus să ofere albaiulienilor zece spectacole de teatru şi divertisment în 2014, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor, transmit reprezentanţii trupei.

Parteneri ai proiectului sunt Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi Fundaţia “Inter-Art” Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax