Connect with us
Publicitate

BLAJ

Vineri și sâmbătă la Blaj se dispută primele două manșe ale finalei Diviziei A1 la volei feminin. Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște

Publicat

Primele două jocuri din finala Diviziei A1 la volei feminin vor avea loc vineri (17:00) și sâmbătă (17:30) în sala Timotei Cipariu din Blaj. CSM Volei Alba Blaj este favorită la câștigarea celui de-al șaptelea titlu de campioană a României.

Sala de sport „Timotei Cipariu” din Blaj va găzdui primele două manșe ale finalei Diviziei A1 la volei feminin, între CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște.

Finala acestui sezon competițional se va desfășura într-un sistem „best of five”, sau „3 din 5”.

Primele două meciuri se joacă pe terenul echipei care s-a clasat mai bine la finalul sezonului regular (în acest caz, la Blaj), următoarele două au loc pe terenul celeilalte echipe (Târgoviște), urmând ca meciul decisiv să aibă loc, dacă mai este necesară jucarea acestuia, tot pe terenul primei formații.

Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște pe scena internațională

Ambele formații au reprezentat cu brio România în actuala ediție a cupelor europene, cele două încheindu-și grupele din Liga Campionilor pe poziția a 3-a, fapt care le-a propulsat în sferturile de finală ale Cupei CEV, a doua competiție europeană ca valoare.

Ulterior, în faza semifinalelor Cupei CEV, tabloul competițional a reunit cele două formații românești, iar Volei Alba Blaj s-a impus cu 0-3, 3-1.

Dueluri interne

În competiția internă Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște s-au mai întâlnit de două ori în actuala stagiune, fiecare câștigând meciul de pe teren propriu.

CSM Târgoviște este în căutare unui nou titlu de campioană, trofeu pe care echipa condusă de Giovanni Caprara l-a câștigat ultima dată la finalul stagiunii 2020/2021.

Echipa din „Mica Romă”, condusă de pe banca tehnică de Stevan Ljubicic, are ca principal obiectiv pentru acest final de sezon câștigarea Diviziei A1, după de în urmă cu două săptămâni sportivele Blajului ai pierdut cea de-a patra finală europeană.

Suporterii care vor asista la meci sunt rugați de către reprezentanții CSM Volei Alba Blaj să poarte haine de culoare roșie, culoarea echipamentului principal al echipei.

foto: Facebook Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax