Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trafic rutier BLOCAT pe mai multe artere din Alba Iulia și Ighiu, pentru desfășurarea evenimentelor de la Festivalul Cetăților Dacice

Publicat

politie

Traficul rutier va fi blocat, timp de aproximativ o oră, vineri seară în Alba Iulia, pe o parte din Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Revoluției 1989, pentru buna desfășurare a paradei de deschidere a Festivalului Cetăților Dacice, ce va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Ighiu. De asemenea, sâmbătă și duminică, circulația va fi restricționată în centrul Ighiului, unde vor avea loc concerte.

Citiți și: FESTIVALUL CETĂȚILOR DACICE, la Ighiu: Trei zile de istorie vie cu număr record de invitați. Bătălii, întreceri, concerte și expoziții. PROGRAMUL

Vă prezentăm comunicatul transmis de Serviciul Turism al Consiliului Județean Alba:

Vineri seara, 20 iunie, de la ora 22.30, va avea loc un marș al tuturor trupelor de daci și romani prin municipiul Alba Iulia, începând de la Poarta a IV-a a Cetății (între cele două catedrale) până la Spitalul Județean de Urgență Alba, via Parcul Unirii și b-dul Transilvaniei. Apoi, în ziua de sâmbătă, centrul satului Ighiu va fi spațiul de desfășurare a concertelor de pop-rock ale trupelor Cargo, Poarta 3, Zadar, Blackstar Band.

Având în vedere aceste evenimente ale Festivalului Cetăților Dacice, pentru a asigura buna desfășurare atât a marșului soldaților prin Alba Iulia, precum și a concertelor din Ighiu, traficul rutier va fi blocat pe următoarele artere:

– în Alba Iulia, pe bulevardele „1 Decembrie 1918” și „Revoluției 1989”, în ziua de vineri, 20 iunie 2014, aproximativ între orele 22:30 – 23:30, în momentul în care trupele de soldați vor fi nevoite să traverseze aceste bulevarde pentru a se îndrepta spre b-dul Transilvaniei și, respectiv, spre Spitalul Județean de Urgență Alba.

– în Ighiu, în centrul satului, pe drumul județean 106 H, în zilele de vineri, sâmbătă și Duminică (20, 21 și 22 iunie 2014).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax