Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Violență în familie într-un sat din Alba: Bărbat cercetat penal după ce și-ar fi bătut soția. A încălcat și ordinul de protecție

Publicat

Un bărbat este cercetat penal pentru violență în familie, după ce soția sa, din Berghin, l-a reclamat la poliție, pentru că a lovit-o. De asemenea, ar fi încălcat și alt ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 22 octombrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din localitatea Berghin, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul ei.

Din primele cercetări a rezultat că sâmbătă, în jurul orei 19.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, i-ar fi aplicat reclamantei mai multe lovituri.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

IPJ Alba precizează că femeia a sesizat și că soțul ei a revenit la domiciliu, încălcând ordinul de protecție provizoriu. Acesta ar fi avut avea obligația de a părăsi temporar domiciliul. Prin urmare, cercetările sunt continuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție.

Vezi și VIDEO: Bărbați din Apuseni, filmați în timp ce făceau sex cu minore, într-un bordel clandestin. Cum a fost descoperit totul

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax