Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viorica Dăncilă, lovește din nou. Gafă pe Facebook, a fostului prim ministru: Unde a scris că s-a născut Ion Creangă

Publicat

Fostul prim ministru al României din partea PSD, Viorica Dăncilă, a gafat într-o postare pe Facebook. În vremea în care a fost premier din partea social-democraților, Viorica Dăncilă era recunoscută pentru greșelile fie în exprimare, fie în scris pe care le făcea. 

De asemenea unul dintre momentele memorabile cu Viorica Dăncilă este acela când s-a pozat la Fabrica de Arme Cugir, în fața unei arme de asalt alături de două fetițe.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Viorica Dăncilă, ședință foto cu două fetițe în fața unei puști de asalt, la standul Fabricii de Arme din Cugir

Sau când a plasat Câmpia Liberății de la Blaj, la Alba Iulia.

Marți, 28 iunie, într-o postare pe Facebook, Viorica Dăncilă a scris că Ion Creangă s-a născut în Botoșani. Mesajul a fost postat cu ocazia unei vizite pe care Dăncilă a avut-o la Botoșani.

”Fiecare oraș al țării are frumusețile sale. Îmi place însă să cred că județul Botoșani a dat, de-a lungul anilor, oameni unici.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Nouă gafă marca Viorica Dăncilă: ”Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Plecând de la Ion Creangă, Mihai Eminescu și terminând cu Nicolae Iorga, pot spune fără să greșesc că acest județ poate fi considerat leagănul geniilor.

Ei sunt cei fără de care istoria nu ar fi existat vreodată.

CITEȘTE ȘI: „Câmpia Libertăţii de la Alba Iulia”, o nouă gafă a premierului Dăncilă, în mesajul de Ziua Imnului Naţional

Cele câteva ore pe care le-am petrecut printre botoșăneni m-au făcut însă să simt că ei, oamenii de aici ajută la formarea unui tot unitar.

Am fost încântată să observ că acea căldură proverbială a moldovenilor o găsești din belșug în rândul celor cu care am interacționat.

Dar cel mai mult m-a bucurat faptul că își doresc schimbarea. Iar #NOI, Partidul Națiune Oameni Impreună putem fi acea schimbare în bine pe care o merită fiecare cetățean onest al acestei țări.

Emoții puternice m-au încercat și la Mănăstirea Vorona. O adevărată minune, o frumusețe făcută de om cu dragoste pură și credință”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. nimeni

    miercuri, 29.06.2022 at 12:56

    De Ciolos nu scrieti ca a scris INNOTATORUL (da… cu doi de N) cand a vrut si el sa-l felicite, ca tot omul pe facebook, pe David Popovici, de care pun pariu ca nici nu auzise? Toata ziua va luati de Dancila si pe alti zeci de politicieni, la fel de prosti, nici nu-i bagati in seama.

  2. Opris Claudia

    miercuri, 29.06.2022 at 14:37

    Vizitand pagina doamnei Dancila, am obsrvat ca postarea a fost corectata☺️

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax