Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viorica Dăncilă vs Klaus Iohannis! Care sunt cotele la pariuri cu o zi înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale

Publicat

dancila iohannis

Cotele la pariuri la alegerile prezidențiale din România, turul doi. Cetățenii români își vor alege duminică, 24 noiembrie 2019, președintele pentru următorii cinci ani. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-au calificat în turul doi.

Casele de pariuri, prin cotele oferite, nu numai că vorbesc despre un nou succes al lui Iohannis, dar induc și ideea că diferența dintre cei doi candidați va fi uriașă în defavoarea Vioricăi Dăncilă.

cota alegeri

Astfel, Klaus Iohannis are o cotă de 1,06 pentru a câștiga la un bookmaker ce are în ofertă și pariuri pe politică, ceea ce înseamnă că, de exemplu cine mizează 100 de lei realegerea președintelui va primi înapoi doar 106 lei. De cealaltă parte, candidatul PSD are cotă 8.00, ceea ce înseamnă că, în cazul în care se produce surpriza, pariorul primește de opt ori mai mulți bani înapoi!

Potrivit cotelor, Iohannis este favorit nu numai să câștige, ci și să o facă la o distanță mare de contracandidata sa. Astfel, cei care mizează că șeful statului va obține peste 60,5% dintre voturi primesc o cotă de doar 1,35.

cote pariuri

Se pot face pariuri și pentru prezența la urne, iar cotele cele mai mari sunt pentru prezență de peste 60,5 % la urne, unde cota este de 7.13 , în timp ce pentru o prezență mai mică de 60,5% cota este 1.03 .

prezenta vot cota pariuri

Alegeri prezidențiale 2019 | După primul tur, Dăncilă avea o cotă de 10.00!

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,02 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cote care variază între 7,50 și 10,00

Reprezentantul PNL era favorit și înaintea primului tur de scrutin. Atunci, a primit din partea caselor de pariuri 1,20 pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderul PSD a plecat în cursă cu cota 6,00.

Alegeri prezidențiale | Cotele la pariuri din 2014

La alegerile prezidențiale din 2014, în turul doi au ajuns Victor Ponta și Klaus Iohannis. Interesant este că atunci reprezentantul PSD era marele favorit – avea o cotă de 1,10, dar a pierdut. Actualul președinte primise din partea bookmakerilor cota 5,50.

În urmă cu 5 ani, Klaus Iohannis a obținut în turul doi 54,43% din voturi, în timp ce adversarul său a primit 45,56%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax