Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VOCEA ROMÂNIEI: MARIA ŞIMANDI din Aiud, PREFERATA PUBLICULUI în LIVE-uri. Merge mai departe în concurs

Publicat

IMG_0082 Maria Șimandi (17 ani) din Aiud a trecut de etapa live-urilor în concursul “Vocea României”. A fost aleasă preferata publicului, având cele mai multe voturi prin SMS. Merge mai departe în concurs.

Tânăra cu candoare în privire şi timbru special, aşa cum a caracterizat-o chiar Smiley, dar şi ceilalţi juraţi, a interpretat piesa lui Jamiroquai, “Virtual Insanity”, o melodie cu multe inflexiuni din voce, greu de interpretat live.

“Când am decis că o să merg la liceul de muzică, lumea din jurul meu a zis că nu o să câştig destul, m-au cam descurajat, dar am avut destul de curaj şi am zis că indiferent ce o să se întâmple, o să reuşesc. Înainte eram destul de invizibilă. Acum mi-am dat seama că orice e posibil.

Citește și VIDEO: Patru finaliste la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă și Adrian Despot, impresionați până la lacrimi

După ce a cântat tânăra din Aiud, Smiley, antrenorul ei, a spus că Maria „este un diamant în curs de şlefuire”. Citește mai mult pe Lifestyle. Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax