Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vodafone scumpește abonamentele din luna ianuarie 2023. Care vor fi noile tarife aplicate clienților

Publicat

Vodafone România, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații de pe piața locală, și-a notificat clienții că va modifica unilateral contractele, pentru a opera o serie de scumpiri începând cu luna ianuarie 2023, din cauza inflației ridicate care i-au crescut costurile.

„Stimate client, ca o consecință a majorării costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile (cum ar fi costurile legate de chirii, întreținere, mentenanță, combustibil etc) te informăm asupra următoarelor modificări ale contractului tău de servicii”, se arată în notificare.

Potrivit acesteia, începând cu luna ianuarie, prețul lunar al abonamentului de servicii mobile va crește cu 1,2 euro (TVA inclus) fără modificarea perioadei minime contractuale.

Tariful pentru factura tipărită va fi de 1 euro (TVA inclus) pentru fiecare factură emisă în format tipărit. Acest tarif nu se va aplica celor care au optat pentru factura electronică.

În cazul suspendării serviciilor pentru neplată, după achitarea restanțelor, se aplică un tarif de reconectare în valoare de 3 euro (TVA inclus). „Acesta se va regăsi pe factura următoare reconectării. Poți accesa oricând situația facturilor tale în secțiunea Factura Ta din contul tău My Vodafone sau apelând *222 și solicitând „vreau datele facturii” ghidului interactiv Andreea”, se mai arată în notificare.

„Pentru că inflația este un factor esențial în mecanismul de creare a prețurilor pentru toate bunurile și serviciile, contractul se completează cu o clauză de indexare anuală a prețului serviciilor în conformitate cu indicele armonizat al prețurilor de consum (IAPC), respectiv rata inflației, stabilite pentru România de către Eurostat, Oficiul de Statistică al Comunităților Europene, fără a putea depăși, însă, un procent de 3% pe an din valoarea serviciilor”, se menționează în document.

Se modifică și tarifele

Tarifele standard naționale de voce, SMS și date se modifică astfel : 0,2 euro/ minut si 0,05 euro/ SMS către orice rețea națională; 5 euro/ 5GB internet pe mobil național (indiferent de traficul consumat din totalul de 5 GB); tarifele conțin TVA.

Tarifele sunt aplicabile pentru abonamentele cu beneficii limitate, în cazul C2 General depășirii limitei de beneficii incluse și, de asemenea, pentru politica de utilizare rezonabilă în roaming în cazul tarifării serviciilor de roaming reglementate in Spațiul Economic European.

Tarifele de roaming în țările din afara Spațiului Economic European (non SEE) se modifică în conformitate cu informațiile din tabelul de mai jos. Pentru traficul de internet pe mobil și apelurile de voce primite și efectuate tarifarea se face pe bază de pachet. Tariful se aplică de la prima inițiere a unei sesiuni de date, respectiv apel de voce până la epuizarea pachetului. După epuizarea unui pachet se activează automat unul nou.

sursa: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax