Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Voicu Paul reacționează în scandalul sistării gazului la Alba Iulia: Rețeaua este a furnizorului, e obligația lui să o întrețină

Publicat

Viceprimarul cu atribuții de primar al municpiului Alba Iulia, Voicu Paul, a reacționat la scandalul sistării gazului în Alba Iulia și spune că primăria i-ar putea consilia juridic pe cei care au de suferit din această cauză. 

”De la contor încolo e responsabilitatea consumatorului” a scris Paul pe contul său de Facebook.

Postarea lui Voicu Paul:

”Pasarea responsabilității m-a deranjat mereu. Și exact asta cred și văd că se întâmplă în problema sistării furnizării gazului în multe zone din Alba Iulia.

Ce înțeleg eu (și accept să fiu corectat dacă greșesc): tot ce e “înaintea” contorului de gaz, e rețeaua furnizorului și obligația lui să o întrețină.

De la contor încolo, abia, e responsabilitatea consumatorului. Așa că mi se pare injust și nepermis ca oamenii să fie puși să caute firme care să “repare” ceva ce, în cele mai multe cazuri, nici nu e stricat și să mai și plătească, din banii lor, pentru o vina inventată, ce nu le aparține.

Citește și: Patru zile fără gaz la Alba Iulia: aproape 2000 de apartamente afectate. Dușul cu apă caldă, un lux pe la prieteni

Mă întreb: dacă nu era infuzia asta de mercaptan, erau mai puține scurgeri acum câteva zile? De ce să tai gazul la o scară dacă nu există scurgeri în imobile? Cum ar fi trecut oamenii peste situația asta iarna?

Vom face azi încă o adresă oficială din partea Primăriei către toți cei implicați și vă garantez că îi vom responsabiliza pentru a urgenta rezolvarea problemelor.

Mă gândesc inclusiv ca Primăria să îi consilieze juridic pe cei care se simt – și sunt! – nedreptățiți de toată această situație, care se lungește nepermis de mult!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Marius Instalatorul

    miercuri, 29.07.2020 at 22:07

    Nu mai e obligatoriu sa o întrețină, pentru că o angajat multe neamuri din pnl, trebuie pnl să aibă grijă de întreținere 👍

    Fiecare firmă privată și publică are angajați pnl în funcție de directori 🤭 să crească șomajul 🤭 lucrați voi, noi stam în carantină 😂

    • Gilu

      miercuri, 29.07.2020 at 22:22

      Ce destept esti!!! Frati mai ai?

  2. pilu

    miercuri, 29.07.2020 at 22:16

    Si acele ”firme” care se ocupa de reparatii si mentenanta sunt tot ale sefilor de la gaz. Oamenii aia care stau in fata sunt multumiti ca au tot timpul de lucru. Ca acum si pe viitor.Voicu stie mai bine, dar da bine la campanie !

  3. Rusinea

    joi, 30.07.2020 at 06:55

    Sunt inca aceiasi sefi la gaz ?

  4. Marcis

    joi, 30.07.2020 at 08:32

    Cea mai reprezentativa calitate a domnului Paul este de a da vina pe altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax