Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Voicu Vușcan, potențialul candidat al PSD la primăria Alba Iulia, atac la Pleșa: ”trei lecții din telenovela primarului”

Publicat

Unul dintre potențialii candidați la Primăria Alba Iulia, omul de afaceri Voicu Vușcan, a reacționat și el la anunțul primarului Gabriel Pleșa, prin care își anunță întoarcerea în PNL. 

Vușcan a cerut Partidului Social-Democrat, într-o postare pe Facebook, să anunțe un candidat ”nou și puternic” și a lansat totodată un atac la Pleșa.

Până nu demult însă, PSD spera că Pleșa va candida din partea acestui partid.

Discuțiile din culise legate de acest lucru au dus la demisia din partid a senatorului Călin Matieș, până nu demult candidatul anunțat al partidului pentru funcția de primar la Alba Iulia.

Postarea lui Voicu Vușcan

”3 lecții din telenovela primarului la Alba Iulia:

1. “Puternicul PNL” nu are niciun membru care să se poata ridica la nivelul incompetenței primarului, incompetență spusă de PNL timp de 3 ani.

2. ⁠PSD a învățat că drumul drept este cel care te duce întotdeauna la destinație, chiar dacă uneori este drumul mai dificil.

3. ⁠PSD trebuie să lanseze un candidat puternic, NOU, pt ca 35% din votanți doresc ALTUL decât cei propusi de partide până acum, iar peste 60% doresc ALTUL decât primarul actual.

Viitorul este al nostru și trebuie să avem grija de el.”

Voicu Vușcan s-a înscris în PSD în urmă cu trei luni. Potrivit surselor Alba24, omul de afaceri ar fi discutat și cu alte partide, înainte de a face pasul către acest partid.

Voicu Vușcan este dezvoltator imobiliar și administrator al firmei de mezeluri Elit SRL din Alba Iulia (Smithfield), unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară.

În interiorul partidului se vorbește despre candidatura acestuia pe un loc eligibil la alegerile parlamentare, dar nu este exclus ca el să fie împins și spre candidatura al funcția de primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mark

    luni, 11.12.2023 at 18:16

    Plesa is completely incompetent. He’s not qualified to manage „the local magazine,” let alone an entire town. A city in practical ruins, the absolute worst Dec.1 celebration in at least 15 years. Just entirely too much to list. Vote him out!! Who cares what party he belongs to.

  2. TUDOR

    miercuri, 13.12.2023 at 09:59

    Domnule Voicu nu vă cunosc dar din moment ce PSD a incercat sa il ia pe Plesa nu cred ca trebuie ca voi sa comentati la adresa lui.
    Atat timp cat PSD defileaza tot cu oamenii vechi nu rezolvati absolut nimic.
    Categoric voi nu vreti oameni competenti sa nu cumva sa fie mai apreciati ca voi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax