Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba-Blaj scrie istorie. Joacă FINALA Champions League după ce a învins  Galatasaray, 3-1

Publicat

Voleibalistele de la Volei Alba Blaj au făcut istorie în meciul de sâmbătă seara, după ce au învins Galatasaray și a ajuns în finala Ligii Campionilor. Echipa din Blaj a fost condusă în primul set însă imediat după pauza fetele antrenate de Zakoc s-au mobilizat și au trecut cu brio de unul din cele mai importante meciuri din istoria clubului. Cursa pentru marele trofeu nu s-a încheiat. Mânie, Volei Alba Blaj întâlnește deținătoarea trofeului, VakifBank Istanbul.

VEZI TOT MECIUL Volei Alba Blaj- Galatasaray AICI

Lacrimi de bucurie au curs sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din București, pentru victoria echipei Volei Alba Blaj fare a făcut un meci absolut spectaculos împotriva uneia din din cele mai bune echipe din Europa, Galatasaray. Echipa din Blaj a învins în semifinale pe Galatasaray Istanbul scor 3-1 (23-25, 25-17, 25-22, 25-22)

După această partidă Volei Alba Blaj devine singura din România care reușește performața de a se califica în Finala Ligii Campionilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax