Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO Volei Alba Blaj-Galatasaray. Primul meci în Final Four-ul Champions League pentru echipa din Blaj

Publicat

Alba Blaj se pregăteşte să scrie istorie şi să se califice în finala Ligii Campionilor. Echipa de volei din Blaj poate deveni prima formaţie din România care câştigă Liga Campionilor la volei feminin. Pornite din urna a treia, sportivele nici măcar nu au trecute în contract prime pentru câştigarea trofeului.

UPDATE: Citește și Volei Alba-Blaj scrie istorie. Joacă FINALA Champions League după ce a învins  Galatasaray, 3-1

Nu avem presiune, putem să jucăm liber, asta este şi ideea mea. Cu mult risc, cu mult curaj„, a spus Darko Zakoc, antrenor Alba Blaj. Pentru un loc în finală, Alba Blaj se luptă cu Galatasaray. Vicecampioana Turciei are un buget de aproape patru ori mai mare decât reprezentanta României.

Forul european a acordat campioanei României, Alba Blaj, organizarea Final Four-ului din Champions League, iar în urma deciziei, echipa antrenată de Darko Zakoc va juca pentru prima oară în semifinale.

Nu avem presiune, putem să jucăm liber, asta este şi ideea mea. Cu mult risc, cu mult curaj„, a spus Darko Zakoc, antrenor Alba Blaj.

Pentru un loc în finală, Alba Blaj se luptă cu Galatasaray. Vicecampioana Turciei are un buget de aproape patru ori mai mare decât reprezentanta României.

Dacă noi suntem favoriţi? Nu, nu. Cine spune că Galatasaray este favorită se înşală„, a declarat Ataman Güneyligil, antrenorul grupării cim-bom, completat de Neslihan Demir: „Sper să câştig acest trofeu şi să-mi închei cariera, să merg apoi la mare şi să îmi aduc aminte de ceea ce am făcut în volei. Cam aşa îmi planific viitorul, sper că aşa va fi„.

Galatasaray a mai jucat într-un Final Four în urmă cu 5 ani, când l-a şi organizat, de altfel, dar nu a reuşit să treacă de semifinale.

Darko Zakoc, antrenor la Alba Blaj, e convins că, dacă are puţină şansă, echipa sa poate ajunge în ultimul act.

Cred că am avut noroc la tragerea la sorţi. Nu joacă banii, numele, antrenorii. Este un moment de inspiraţie care poate decide tot„, a spus tehnicianul lui Alba Blaj.

Vor fi în jur de 1500 de suporteri turci (500-600 de la Galatasaray și VakifBank) și italieni (200), iar “Polivalenta” va fi plină, așteptându-se în jur de 500 de suporteri din Blaj și din Alba.

Pentru turneul de la Bucureşti nu există invitaţii gratuite, iar accesul în SalaPolivalentă se va face doar pe baza biletelor cumpărate de pe https://www.bilete.ro. La vânzare există pachetul de bilete pentru accesul la toate cele patru meciuri, două semifinale şi două finale, la preţuri de 140 de lei (la peluze) şi 200 de lei (la tribune), iar abonamentul VIP costă 1.400 de lei pentru cele două zile.

FUNZONE pentru fanii echipei: au fost pregătite un food court cu de toate, un super concert Holograf (sâmbătă, de la ora 21.00) și multă distracție  în fanzoneul pregătit pe platoul din fața Sălii Polivalente. Accesul în fanzone se face începand de sâmbătă ora 14.00, urmând ca acesta să fie deschis pe tot parcursul wekeendului! Sponsorul principal al turneului organizat de Volei Alba Blaj este compania Jidvei.

 

Programul meciurilor este următorul –

 

Duminică, 6 mai

ora 16.00: finala mică

ora 19.00: finala mare

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pp

    sâmbătă, 05.05.2018 at 14:59

    Succes fetelor! <3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax