Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vor să se convingă că e goală. Parcarea cu plată din centrul municipiului Alba Iulia va avea camere de supraveghere

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să monteze camere de supraveghere în parcarea cu plată aflată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. Administrația locală speră astfel să descurajeze șoferii care deteriorează barierele sau automatul de plată și pe cei care „scapă” fără să plătească, trecând cu autoturismele peste spațiul verde.

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința de vineri, 27 iulie, documentația privind amplasare suport echipamente – sistem supraveghere parcare, strada Tudor Vladimirescu.

Proiectul prevede amplasarea a cinci telecamere de exterior (două la intrare – pentru bariera de acces și supraveghere parcare, două la ieșire – pentru bariera de ieșire și supraveghere parcare și una pentru supraveghere automat parcare) și o minitelecameră montată în interiorul automatului de plată) și echipamentele necesare pentru supraveghere de la distanță.

Potrivit proiectului, este necesară montarea acestor telecamere deoarece barierele, atât la intrare cât și la ieșire au fost lovite de nenumărate ori, forțată ieșirea din parcare peste spațiile verzi, deteriorarea intenționată a display-ului automatului de plată.

Pentru montarea telecamerelor de la intrare și automatul de plată este necesară montarea a doi stâlpi metalici pentru susținere care se vor încadra în peisaj.

Cu toate că parcarea „de lux” de pe strada Tudor Vladimirescu, adică aceea cu barieră din centrul orașului Alba Iulia, este mai mult goală decât plină, Primăria pare că este pe profit în ceea ce privește încasări versus cheltuieli. În 2016, profitul a fost de 10.000 de euro din vânzări de bilete și abonamente.

Citește și INCREDIBIL! Primăria Alba Iulia a făcut PROFIT din PARCAREA GOALĂ din centrul orașului. Cât a încasat din bilete şi abonamente

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax