Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VOT cu urna mobilă finalizat la Spitalul Județean din Alba Iulia: 21 de persoane au votat, 9 dintre ei pacienți COVID

Publicat

Votul cu urna mobilă a fost finalizat, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, potrivit reprezentanților unității medicale. Au votat, în total, 21 de persoane.

Potrivit sursei citate, 9 dintre ei sunt pacienți COVID.

Au fost 11 alegători înscriși pentru vot cu urna mobilă la sediul principal de pe Bd. Revoluției, unul la secția de recuperare medicală și alți 10 la Secția de Boli Infecțioase (COVID). Doar 9 dintre aceștia din urmă au votat.

”Un număr de 21 de pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia și-au exercitat, duminică, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile, în condiții de siguranță, cu folosirea echipamentelor de protecție și evitarea contactului între persoane, având în vedere contextul epidemiologic.

În total, dintre pacienții care au votat la alegerile locale, 9 pacienți sunt internați la secția de Boli Infecțioase, 4 la Ortopedie și traumatologie, 2 – Gastroenterologie, 2 – Izolator, 1 – Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, 1 – Pediatrie, 1 – Cardiologie și 1 – Oncologie.

Nouă dintre pacienții care au ales să-și exprime intenția de vot sunt confirmați cu COVID-19”, au transmis reprezentanții spitalului.

Potrivit legislației actuale, alegătorii internaţi într-o unitate sanitară publică sau privată pot solicita exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale, numai dacă au domiciliul sau reşedinţa în localitatea pe raza căruia se află unitatea respectivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax