Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Votul pentru revocarea viceprimarilor din Alba Iulia: un consilier local ALDE prevede trădări, abțineri și jocuri de culise

Publicat


bogdan lazar

Bogdan Lazăr, consilier local din partea ALDE Alba, a declarat că revocarea celor doi viceprimari, propusă chiar de el alături de consilierii locali PSD, este puțin probabil să fie votată. Mai exact, în viziunea lui Lazăr Jr., cel mai probabil vor vota doar consilierii PSD și ALDE, șapte la număr.

Lazăr a mai adus în discuție o posibilă variantă de trădare în interiorul PNL, în care Paul Voicu ar putea să ”încerce o mișcare și să îl revoce pe Pleșa”, pentru a scăpa de orice opoziție care putea veni din partea vreunui membru de partid.

De asemenea, lui Bogdan Lazăr i se pare de neînțeles atitudinea consilierului Trifu, care, deși este un critic vehement al PNL-ului, nu a semnat proiectul de revocare. 

Reamintim că luni, 15 iulie, în ședință extraordinară de Consiliu Local, primele două puncte ale întâlnirii vizează revocarea celor doi actuali viceprimari, Paul Voicu și Gabriel Pleșa, revocare propusă de consilierii locali PSD și ALDE.

CITEȘTE ȘI: Război în Consiliul Local Alba Iulia, după plecarea lui Hava. Se cere REVOCAREA viceprimarilor Paul Voicu și Gabriel Pleșa

Întrebat de reporterul Alba 24 despre cum vede votul în privința revocării celor doi viceprimari, Bogdan Lazăr a declarat:

”Noi suntem inițiatorii, noi, fiindcă suntem șapte, avem o treime și obligatoriu a fost pus, noi o să votăm pentru ambele. Acum, există și un consilier independent, care mie personal mi-a spus că nu semnează, presupun că nu votează, deci tind să cred că este părtinitor cu unul dintre viceprimari, nu știu care. Mai este un consilier PMP, care probabil dacă dorește să demonstreze că PMP nu e vechiul PDL ar putea acționa să voteze pentru, poate doamna e mulțumită de felul cum merg.

Eu cred că votul va merge, cu noi șapte inițiatori, care vom vota pentru și restul împotrivă. Posibil ca și domnul Paul Voicu să încerce o mișcare să îl revoce pe domnul Pleșa, că ar fi liniștit, atunci chiar nu am mai avea opoziție și oricum ar da-o pe față că stăpânii tot PDL-ști rămân.

În schimb, domnul Pleșa cu PNL-ul nu cred că are curajul de a se ridica împotriva stăpânului… Astea ar fi variantele. Altă variantă nu văd. Nu cred că se va întâmpla nici una dintre variantele în care se va revoca, pentru că din nou v-am spus, în Consiliul Local se votează la dictatură și la comandă, nu se votează la rațiune.

Deci nu contează acolo să vii să îți expui motivele, pentru că nu te ascultă, în condițiile în care vii de la opoziție. Dacă vii de la ei (n.r. PNL), nu contează că vrei să vinzi blocuri, că vrei să vinzi terenuri, că vrei să faci, e bine. Opoziția tot timpul greșește și noi, de 24 de ani în orașul ăsta, nu am avut opoziție”, a declarat Bogdan Lazăr, vineri, într-o conferință de presă ALDE.

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită pe 24 ianuarie. Rezoluție adoptată de ONU

Publicat

educatie, invatamant

În 24 ianuarie este marcată Ziua internaţională a educaţiei, potrivit Rezoluţiei adoptată de Adunarea General ONU la 3 decembrie 2018. Până atunci, Ziua educației era sărbătorită în România odată cu Ziua Internațională a Profesorului, în 5 octombrie. Adoptarea Rezoluţiei 73/25 „Ziua internaţională a educaţiei”, de către Nigeria şi alte 58 de state membre, în cadrul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în minivacanța 24-26 ianuarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo de weekend

Publicat

soare

Vremea se încălzește în acest weekend, în județul Alba. Temperaturile maxime vor urca până la valori de 7-8 grade. Nu sunt anunțate precipitații. La munte va fi ușor mai cald decât la altitudini mai joase. Duminică, la Alba Iulia, vor fi 6 grade Celsius, iar la Câmpeni 8 grade Celsius. Vă prezentăm condiții meteo în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

Ziua Unirii Principatelor Române este sărbătorită astăzi, 24 ianuarie, la Sala Unirii din Alba Iulia, unde are loc o serie de activități și manifestări.  La Sala Unirii, sunt prezenți reprezentanţi ai autorităţilor administrative judeţene şi locale, ai Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, cadre militare, veterani de război. CITEȘTE ȘI: 24 ianuarie 1859: „Mica Unire”, primul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Unirea din 1859, primul pas spre formarea României Mari, celebrată la Liceul Teoretic din Teiuş

Publicat

La Liceul Teoretic din Teiuş, marcarea evenimentelor cu semnificaţie istorică prin manifestări specifice, este deja o tradiţie. La început de an, data de 24 ianuarie oferă prilejul rememorării evenimentelor petrecute în urmă cu 161 de ani, când Moldova şi Ţara Românească s-au unit sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, prin dubla sa alegere în 5 […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate