Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Votul pentru revocarea viceprimarilor din Alba Iulia: un consilier local ALDE prevede trădări, abțineri și jocuri de culise

Publicat

bogdan lazar

Bogdan Lazăr, consilier local din partea ALDE Alba, a declarat că revocarea celor doi viceprimari, propusă chiar de el alături de consilierii locali PSD, este puțin probabil să fie votată. Mai exact, în viziunea lui Lazăr Jr., cel mai probabil vor vota doar consilierii PSD și ALDE, șapte la număr.

Lazăr a mai adus în discuție o posibilă variantă de trădare în interiorul PNL, în care Paul Voicu ar putea să ”încerce o mișcare și să îl revoce pe Pleșa”, pentru a scăpa de orice opoziție care putea veni din partea vreunui membru de partid.

De asemenea, lui Bogdan Lazăr i se pare de neînțeles atitudinea consilierului Trifu, care, deși este un critic vehement al PNL-ului, nu a semnat proiectul de revocare. 

Reamintim că luni, 15 iulie, în ședință extraordinară de Consiliu Local, primele două puncte ale întâlnirii vizează revocarea celor doi actuali viceprimari, Paul Voicu și Gabriel Pleșa, revocare propusă de consilierii locali PSD și ALDE.

CITEȘTE ȘI: Război în Consiliul Local Alba Iulia, după plecarea lui Hava. Se cere REVOCAREA viceprimarilor Paul Voicu și Gabriel Pleșa

Întrebat de reporterul Alba 24 despre cum vede votul în privința revocării celor doi viceprimari, Bogdan Lazăr a declarat:

”Noi suntem inițiatorii, noi, fiindcă suntem șapte, avem o treime și obligatoriu a fost pus, noi o să votăm pentru ambele. Acum, există și un consilier independent, care mie personal mi-a spus că nu semnează, presupun că nu votează, deci tind să cred că este părtinitor cu unul dintre viceprimari, nu știu care. Mai este un consilier PMP, care probabil dacă dorește să demonstreze că PMP nu e vechiul PDL ar putea acționa să voteze pentru, poate doamna e mulțumită de felul cum merg.

Eu cred că votul va merge, cu noi șapte inițiatori, care vom vota pentru și restul împotrivă. Posibil ca și domnul Paul Voicu să încerce o mișcare să îl revoce pe domnul Pleșa, că ar fi liniștit, atunci chiar nu am mai avea opoziție și oricum ar da-o pe față că stăpânii tot PDL-ști rămân.

În schimb, domnul Pleșa cu PNL-ul nu cred că are curajul de a se ridica împotriva stăpânului… Astea ar fi variantele. Altă variantă nu văd. Nu cred că se va întâmpla nici una dintre variantele în care se va revoca, pentru că din nou v-am spus, în Consiliul Local se votează la dictatură și la comandă, nu se votează la rațiune.

Deci nu contează acolo să vii să îți expui motivele, pentru că nu te ascultă, în condițiile în care vii de la opoziție. Dacă vii de la ei (n.r. PNL), nu contează că vrei să vinzi blocuri, că vrei să vinzi terenuri, că vrei să faci, e bine. Opoziția tot timpul greșește și noi, de 24 de ani în orașul ăsta, nu am avut opoziție”, a declarat Bogdan Lazăr, vineri, într-o conferință de presă ALDE.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax