Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vrei să devii fotbalist la CSM Unirea Alba Iulia? În luna iulie încep acțiunile de selecție pentru juniori și tineri sportivi

Publicat

Toți copiii din județ care vor să devină fotbaliști sub emblema CSM Unirea Alba Iulia vor putea lua parte la selecțiile care vor avea loc la mijlocul lunii iulie. 

Anunțul a fost făcut de reprezentații CSM Unirea Alba Iulia pe pagina de Facebook a echipei. 

”Sub deviza ÎMPREUNĂ SUNTEM UNIREA, în noul proiect, ACADEMIA DE FOTBAL, CSM UNIREA Alba Iulia invită toți copiii din județ la ACȚIUNILE DE SELECȚIE organizate la mijlocul lunii IULIE !

Astfel, în 14 iulie – vor fi organizate selecții pentru categoriile de vârstă U11, U12, U13, în 15 iulie pentru U14, U15 și în 16 iulie pentru U17, U19,

Dorim să punem ALBA IULIA din nou pe harta fotbalului românesc !!!

Locație: Stadion Cetate”, au scris reprezentații echipei într-un scurt comunicat de presă.

De asemenea în viitor vor fi comunicate orele când vor fi organizate selecțiile.

CITEȘTE ȘI: George și Cornel Țălnar vor coordona activitatea centrului de copii și juniori al echipei de fotbal CSM Unirea Alba Iulia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia își propune să intre în rândul celor mai bune 24 de academii de fotbal din țară, care anual primesc finanțări substanțiale din partea Federației Române de Fotbal.

Pentru a atinge acest obiectiv, conducerea CSM-ului a luat decizia demarării unui parteneriat cu George Țălnar, și fuzionarea cu clubul sportiv administrat de acesta până acum, GT Sport.

Astfel, George Țălnar și o parte din echipa de antrenori cu care a colaborat până acum vor conduce destinele academiei, urmând să organizeze trialuri în urma cărora se va stabili componența lotului fiecărei grupe.

Din discuțiile purtate până acum între cele două părți implicate, se pare că ar fi vorba despre un număr de aproximativ 200 de copii care vor face parte din cele 9 grupe: U11, U12, U13, U14, U15, U17și U19, și două grupe de copii mai mici, care vor participa în Interliga națională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax