Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vreme nefiresc de caldă pentru perioada aceasta a anului. Temperaturi de peste 20 de grade Celsius

Publicat

primavara vremea meteo prognoza

Vreme nefiresc de caldă pentru acest moment al anului. Sâmbătă, 24 februarie, temperaturile au ajuns în România la 22 de grade Celsius și tendința se va păstra.

Directorul ANM, Elena Mateeescu, a anunţat prognoza meteo pentru perioada următoare. Ea spune că vremea va rămâne frumoasă în următoarele zile, cu temperaturi care vor trece de 20 de grade Celsius, la anumite stații.

Vezi și: Cum va fi vremea în luna Marte. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 martie 2024

Potrivit acesteia, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 12-19°C și săptămâna viitoare, când senzația va fi una că a venit primăvara.

Vor fi și ploi mai slabe în Maramureș, în Crișana, în Oltenia, apoi și în Banat și în Transilvania, dar și în partea de vest și nord-vest a Munteniei sau în nordul Moldovei.

La nivel local vor fi posibile cantități de 10-15l/m² iar la munte, la altitudini mai mari de 2.000 metri sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și chiar și intensificări ale vântului, cu viteze la rafală care pot depăși 40-50 de kilometri la oră, a spus Elena Mateescu la Antena 3.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax