Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vreme rece până sâmbătă. Unde vor mai fi ploi, vânt puternic sau ninsori. Atenționarea meteorologilor

Publicat

Va fi vreme rece până sâmbătă, 20 aprilie, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În unele zone va mai ploua și va fi vânt puternic. La altitudini mari vor fi semnalate lapoviță și ninsori.

Până în 20 aprilie, ora 9.00, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Joi (18 aprilie), temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi de 15-20 l/mp.

Local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 și 55 km/h. Pe crestele Carpaților Meridionali de 60-80 km/h.

Vreme ciudată de 1 Mai și de Paște 2024. Cât de mult variază temperaturile și când va ploua. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

La altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi joi.

Cod Galben de vânt

Joi, 18 aprilie, până la ora 21, în județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București vântul va avea intensificări, cu rafale de 55-65 km/h și izolat de 70 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax