Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în România: Mai cald decât normal, dar și multe ploi. Prognoza meteo actualizată, până la jumătatea lunii noiembrie

Publicat

Deși toamna se apropie de sfârșit, vremea va fi mai caldă decât normal. Cel puțin în următoarele trei săptămâni sunt anunțate temperaturi în general mai ridicate decât cele obișnuite pentru perioada în care ne aflăm. Cu toate acestea, se anunță și multe ploi, în mare parte din țară, în special la sfârșitul lunii octombrie.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo actualizată, pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 16 octombrie – 13 noiembrie.

În județul Alba, temperaturile scad de la o zi la alta, până joi, 19 octombrie, când sunt prognozate și ploi. Apoi, începutul de weekend aduce temperaturi mai degrabă de vară, mercurul din termometre va indica maxime de 25 de grade Celsius.

Prognoza meteo actualizată, până la jumătatea lunii noiembrie. Săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice, sudice și sudestice.

Citește și Când vor cădea primii fulgi de zăpadă la Alba Iulia. Prognoza AccuWeather pentru următoarele două luni: soare, ploi și ninsoare

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nordvest a țării, dar și deficitar în regiunile sud-vestice și local în vest, est și sud-est, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo actualizată, până la jumătatea lunii noiembrie. Săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo actualizată, până la jumătatea lunii noiembrie. Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, cu un ușor excedent în zonele montane.

Prognoza meteo actualizată, până la jumătatea lunii noiembrie. Săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință excedentară în toate regiunile țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax