Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

copaci infloriti primavara flori vremea meteo prognoza

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Luna aprilie va aduce zile tot mai frumoase, cu temperaturi plăcute, chiar mai ridicate decât cele specifice perioadei din calendar.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. Totuși, sunt prognozate și multe precipitații, mai ales după jumătatea lunii aprilie.

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie 2024: Temperaturile cresc de la o zi la alta, altfel că se vor înregistra maxime de 26-27 de grade Celsius. Vreme frumoasă se anunță și la munte, unde maximele ating valori de 17 – 21 de grade Celsius și minimele vor fi cuprinse între 5 – 11 grade Celsius.

Estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru patru săptămâni, în intervalul 1 – 29 aprilie 2024.

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie. Săptămâna 1  – 8 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 8 – 15 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15 – 22 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 22 – 29 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax