Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până în 12 februarie 2024: Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Scăpăm de frig, dar vin ploile

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat estimările cu privire la starea vremii în următoarele patru săptămâni, pentru perioada 15 ianuarie – 12 februarie 2024.

Meteorologii anunță că după valul de frig din aceste zile, vremea va reveni la normalul perioadei. Până în prima săptămână din februarie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, anunță meteorologii.

Vezi și VREMEA în Alba, în weekend, 12 – 14 ianuarie 2024: Temperaturi negative și ninsoare la munte. Prognoza meteo pe localități

În prima săptămână a intervalului, respectiv perioada 15 – 22 ianuarie vremea se va încălzi iar temperaturile vor fi mai ridicate față de cele normale, dar va ploua mai mult

ANM estimează că regimul pluviometric va fi local excedentar în vestul țării, dar și deficitar în regiunile intracarpatice și local în cele sud-estice. În restul țării va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15 – 22 ianuarie 2024

  • TEMPERATURI: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României.
  • PRECIPITAȚII: Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord- vestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar local.

Vremea în săptămâna 22 – 29 ianuarie 2024

  • TEMPERATURI: Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.
  • PRECIPITAȚII: Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor deficitare în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 29 ianuarie – 05 februarie 2024

  • TEMPERATURI: Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice.
  • PRECIPITAȚII: Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 05-12 februarie 2024

  • TEMPERATURI : Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
  • PRECIPITAȚII: Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax