Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până în 4 decembrie: Condiții meteo în mini-vacanța de Ziua Națională a României. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea până în 4 decembrie: Condiți meteo în mini-vacanța de Ziua Națională a României: Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni vremea va fi destul de caldă, având în vedere că ne apropiem de anotimpul iarnă. Totuși, sunt anunțate și multe precipitații, în special în prima jumătate a lunii noiembrie, dar și în primele zile ale lunii decembrie.

Condiții meteo în Alba Iulia, în mini-vacanța de Ziua Națională a României

Potrivit primelor estimări ale accuweather, în mini-vacanța de Ziua Națională a României, în Alba Iulia vom avea temperaturi minime de 0 grade Celsius. Maximele se vor situa în jurul valorilor de 9-10 grade Celsius.

Vremea va fi în general înnorată, dar vor fi și perioade când soarele iese dintre nori.

Temperaturi estimate în mini-vacanța de Ziua Națională a României

Joi, 30 noiembrie 2023: minime de 0 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; soarele iese puțin din nori.

Vineri, 1 decembrie 2023: minime de 1 grad Celsius, maxime de 10de grade Celsius; înnorare accentuată.

Sâmbătă, 2 decembrie 2023: minime de 1 grad Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros.

Duminică, 3 decembrie 2023: minime de 1 grad Celsius, maxime de 10 grade Celsius; soarele iese puțin din nori.

Vezi și VIDEO: 1 Decembrie la Alba Iulia și măsurile de austeritate. Ce pregătește Primăria Alba Iulia de Ziua Națională a României

ANM a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 6 noiembrie – 4 decembrie 2023.

Vremea până în 4 decembrie: Săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. O abatere termică pozitivă mai accentuată va fi în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali. În rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea până în 4 decembrie: Săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane și în extremitatea de sud-est a țării.

Vremea până în 4 decembrie: Săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în extremitatea de sud-est a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea până în 4 decembrie: Săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice și sud-estice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax