Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Wall-Street: Theodora Bucur-Popa se pregăteşte la 23 de ani să conducă imperiul Transavia, un business evaluat la 200 milioane euro

Publicat

sursa foto: wall-street.ro

Are 23 de ani, iar în maxim trei ani, sub atenta supraveghere a tatălui său, omul de afaceri Ioan Popa, Theodora Bucur – Popa va fi pregătită să ajungă în fruntea companiei Transavia. De la vârsta de 16 ani a vrut să înveţe mai multe despre afacerea familiei, dar, spune ea, de la începutul acestui an a început să se implice mai serios.

Theodora Bucur – Popa a declarat penru wallstreet.ro că „întregul proces de învăţare durează aproape un an. Acum sunt la partea de reproducţie”.

Vârsta pe care o are este aceeaşi cu cea de existenţă a companiei Transavia, imperiul pe care Ioan Popa l-a ridicat în 23 de ani.

Încă de mică a simţit „gustul” afacerilor: „La 2 ani mă jucam cu un telefon de jucărie şi îl imitam pe tatăl meu. Eram foarte atentă când vorbea la telefon diverse chestiuni de serviciu şi eu transpuneam discuţiile în joacă, ceream furaje pentru găini, vorbeam la abator să mai taie păsări. Sunt alături de tatăl meu de la 16 ani, însă am început să mă implic mai serios din ianuarie anul acesta”.

Invitat la „Testul de sinceritate” Alba24.ro, omul de afaceri Ioan Popa a declarat că „atât timp cât voi conduce compania nu va merge decât înainte, va respecta aceleaşi reguli pe baza cărora a fost construită şi nu voi încălca patru principii pe care se bazează, niciodată, pentru nimeni, pentru nimic.

Sper ca şi fata mea să moştenească de la mine şi spiritul economic şi antreprenorial, astfel încât să o ducă mai departe. Fiica mea este deja la firmă, la munca de jos, împreună cu soţul ei trece prin toate sectoarele, astfel încât să ia pulsul acestui business. După aceea, va veni mai aproape de cei din management, să se deprindă cu munca de conducere”.

În opinia sa, „biroul este mai târziu. În hală, în fermă, între pui, în câmp, lângă moara care macină furaje, nu în birou. În birou ce să faci? Să stai la umbră? Nu. Să vezi tot, de la bob la furculiţă. Ca să ştie ea ce ştiu eu trebuie mulţi ani. O experienţă se acumulează într-o viaţă. Prima dată trebuie să vadă cum funcţionează fiecare părticică din firmă, după aceea să aplice la nivel de management. Trebuie să vadă tot ce se întâmplă în firmă”.

Citeşte şi VIDEO: TESTUL de SINCERITATE cu IOAN POPA – sufletul și mintea afacerii ”TRANSAVIA”. Regulile stricte ale unui business de succes

Ioan Popa este convins că fiica sa va fi aptă pentru a conduce compania în 2-3 ani.

Theodora Bucur – Popa nu este un caz singular, ca fiind cea care duce mai departe afacerea familiei. Ea se poate aşeza în linie cu Ana Patriciu, fiica cea mare a miliardarului Dinu Patriciu, care la 31 de ani conduce restaurantele Madame Pogany şi Heritage, Ioana Şucu, fiica de 26 de ani a Cameliei Şucu, proprietara Class Living, care a intrat în afaceri la doar 18 ani, dar şi Adina Niculae, fiica omului de afaceri Ioan Niculae, care ocupă la 24 de ani poziţia de vicepreşedinte al grupului InterAgro.

Povestea imperiului Transavia a început în 1991, cu o fermă amenajată într-un vechi CAP, iar acum în 2014 afacerea este evaluată la 200 de milioane de euro.

Citeşte articolul integral pe wall-street.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax