Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Weekend dedicat femeilor. Petreceri pentru toate gusturile și striptease masculin în localurile din Alba Iulia

Publicat

Acest sfârșit de săptămână este dedicat în totalitate reprezentantelor sexului frumos. Toate localurile din Alba Iulia se întrec în organizarea petrecerilor destinate cu prioritate doamnelor și domnișoarelor. Vom avea show de striptease masculin la Stage Club, seara fetelor la Club Allegria, iar motivele de distracţie continuă şi sâmbătă, la concertul DJ Rynno și Sylvia, seară în stil italian în Club Ambra din Ocna Mureș, dar și târgul „Handmade și Vintage” la Alba Mall.

Vineri, 8 Martie

Pentru că luna martie este dedicată în totalitate reprezentantelor sexului frumos, Club Stage le-a pregătit tuturor doamnelor și domnișoarelor un show incendiar de striptease masculin. De 8 Martie, britanicii de la „Flirt UK Boys” vor fi prezenți în cel mai mare club din oraș pentru a oferi un moment special femeilor. Vezi detalii aici.

Club Allegria vă invită vineri să vă bucurați de sosirea primăverii și bineînțeles de ziua femeilor. Așadar, doamnele și domnișoarele sunt așteptate în club pentru a se distra alături de prietenele lor și a sărbători cea mai frumoasă zi din an. Consumația și intrarea sunt gratuite pentru acestea.

Doamnele, domnișoarele, dar și mamele sunt așteptate vineri sera la Club Ambra din Ocna Mureș pentru a-și petrece împreună ziua. Din partea casei veți avea multă șampanie și un spectacol oferit de animatorii de la „The Real Dancers”. O altă surpriză este invitatul special DJ/MC Bebe, rezident în club „Bamboo” din Cluj-Napoca.

Tot vineri, „Goldies Pub” „Habitat”, „Art Cafe”, „La Zvonuri” din Sebeș, da și „La Poartă” le așteaptă pe reprezentantele sexului frumos să aibă parte de o seară de neuitat.

De vineri, centrul comercial Alba Mall își deschide porțile pentru cea de-a XI- ediție a târgului „Handmade și Vintage”. Mobilă vintge, bijuterii handmade, articole unicat, modă, dar și alte produse vor fi expuse până duminică, în centrul comercial.

Sâmbătă, 9 martie

Maratonul concertelor continuă și în acest weekend, la Club Stage. După Deepcentral și Cabron, este rândul lui DJ Rynno şi al Sylviei să încânte, într-un show live, publicul albaiulian. Animatoare, cocktail-uri delicioase şi multă muzică bună vă așteaptă, sâmbătă, în cel mai mare club din oraș. Vezi detalii despre intrare aici.

Doamnelor și domnilor, Club Ambra aduce sâmbătă la Ocna Mureș o petrecere originală în stil italian. Toată lumea va degusta din celebrul liqueur Limoncelo. Primele 30 pe persoane care ajung până la ora 23.00 au intrarea liberă, iar pentru cei care nu se încadrează în timp intrarea este 5 lei.

În data de 9 martie, ora 19.00, la spaţiile RYMA (traseul nordic al Cetății Alba Carolina – intrare prin spațiul de joacă), se vor audia piese celebre ale unor compozitori renumiți pentru introducerea stărilor benefice, într-o sesiune de muzicoterapie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax