Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Weekendul aduce spectacol la Arena Platoș Sibiu. Distracție de sezon, la 90 de kilometri de Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale sezonului de ski are lor în acest weekend, la Arena Platoș Păltiniș. Cei mai temerari schiori și boarderi se vor întrece în trick-uri care mai de care mai spectaculoase în funpark-ul complexului. Sporturile extreme revin în weekend în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș. Unul dintre cele mai spectaculoase concursuri ale sezonului are loc sâmbătă, 20 ianuarie. Arena Freestyle Open va aduce la Sibiu cei mai spectaculoși boarderi și free-ski-eri, temerari pentru care săriturile, rostogolirile aeriene și aterizările spectaculoase fac parte din cotidian.

Citește și Schimbare bruscă a vremii în Șureanu. Viscolul puternic face imposibilă pornirea instalațiilor de pe pârtii

Față de evenimentele precedente din cadrul Arena Freestyle Open, anul acesta concursul va avea un format diferit. Concursul de slopestyle a fost împărțit în două, pentru mai multă dinamică și spectaculozitate. Primul concurs e un concurs de Big Air. În fun-park au fost amenajate două kickere, unul de mari dimensiuni pentru concurenții experimentați și unul mai mic, pentru amatori sau pentru concurenții mai tineri.

Kickerul principal are peste 2 metri inaltime si un gap de 8 metri între trambulină și aterizare, ceea ce va duce, cu siguranță, la sărituri care mai de care mai spectaculoase. Cel mic are o înălțime de doar un metru și un spațiu de 3.5 metri între trambulină și aterizare. Fiecare concurent va putea să efectueze trei sărituri, cele mai bune două urmând să fie luate în considerare pentru punctaj. Al doilea concurs e de alunecare pe țeavă. Elementul are șase metri lungime, cu extensii pentru a putea fi accesat și din părțile laterale. Ambele concursuri sunt deschise și pentru schiori și pentru snowboarderi.

Pentru cel de-al nouălea an consecutiv, Arena Platoș Păltiniș sărbătorește în 21 ianuarie World Snowboard Day. Sărbătoarea internațională a snowboardului vine cu surprize pentru cei mici, lecții de snowboard susținute de echipa Burton în Burton Riglet Park. Cei interesați se pot înscrie la lecții și la jam-session-ul ce va urma, între orele 10 și 11. Jam-session-ul are loc în funpark, pe kickere și pe țeavă. Câștigătorii își vor primi premiile în jurul orei 15.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax