Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Work alone la Parlament. Senatorul Pereș, „tocilarul” care merge la muncă și ține ședințe de unul singur. Vorbește și cu sala goală dacă trebuie

Publicat

sdinta plenPe modelul elevului care refuză să chiulească de la școală, chiar dacă rămâne singur în sala de clasă, senatorul albaiulian,  Alexandru Pereș refuză să plece de la muncă și nu-i pasă că ține ședințe de unul sigur. Că doar a fost votat de popor să muncească nu să chiulească. Senatorul a fost filmat în timpul unei ședințe de plen în care se adresează unei săli goale. Ba chiar la final acesta le spune, probabil unor persoane imaginare, că îi așteaptă mâine la declarații politic. 

 

Trei senatori la prezidiu țin o ședință de plen. Până acum nimic nu pare anormal doar că la o privire rapidă prin sală putem observa că nu există participanți la ședință, nici măcar unu. Cel care conduce ședința, din 24 octombrie,  este vicepreşedintele Senatului , Alexandru Pereș. Acesta își vede de treabă ca un elev conștiincios fără să-i peste că sala este complet goală. Din imaginile publicate de Institutul pentru Politici Publice se vede că senatorul avea ochelarii la ochi, deci nu putem să spunem că avea privirea înceţoşată și nu a observat că se adresează unui public imaginar.

Partea ce mai amuzată este că la finalul ședinței când Pereș  se adresează „celor prezenţi” cu „şi vă aşteptăm mâine dimineață la 9.30 la declaraţii politice”.

Înregistrarea în care ședința fără participanți a fost făcută publică pe pagina de facebook a Institutului pentru Politici Publice și a adunat în câteva zile peste 300.000 de vizualizări, iar reacțiile sunt pe măsura postării.

„ La ăștia este valabila vorba aia : Dacă ești prost de mic, când ești mare numa’ te joci….!!!”,„ Hai să vedem partea bună a ședinței. E probabil singura întrunire la care nu doarme niciun ales dintre cei prezenți”, „Nu prea îmi vine să cred așa ceva! Doar încălzirea și curentul costa mult mai mult decât rezultatul unei astfel de „ședințe”, dacă bineînțeles nu este un trucaj” sunt doar trei din cele peste 250 de comentarii.

Alexandru Pereș a fost în acest mandat cel mai activ parlamentari Români, anul trecut s-a aflat pe locul 8 într-un top al activității parlamentare. Pereș are în acest mandat peste 160 de luări de cuvânt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Razvan

    duminică, 30.10.2016 at 14:06

    Spre deosebire de altii acesta isi face munca pentru care este platit! Acest gest trebuie apreciat , ba chiar admirat! Dar ce sa stie PESEDISTII imorali , care nu fac nimic dar banii si-i iau! Rusine ca aduceti astfel de remarci unor oameni muncitori care doresc sa schimbe Romania!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax