Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de controale pentru verificarea legalității exploatării lemnului în Alba. Trei dosare penale

Publicat

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 31 de controale pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos, transmite IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, miercuri, 4 august, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Au fost efectuate 31 de controale, din care 23 la mijloacele de transport material lemnos și 7 în fondul forestier. Au fost constatate patru infracțiuni, din care trei la regimul silvic.

Au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, din care trei au fost conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax