Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de mașini și persoane verificate de Poliția Alba Iulia. Acțiune de amploare, pentru siguranța publică

Publicat

Zeci de mașini și persoane au fost verificate de Poliția Alba Iulia, în cadrul unei acțiuni cu efective suplimentare, organizate cu scopul creșterii gradului de siguranță publică. Au fost identificate 7 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

Potrivit IPJ Alba, marți, 8 noiembrie, Poliția Municipiului Alba Iulia, împreună cu Secțiile de Poliție Rurală Galda de Jos și Vințu de Jos, a organizat o acțiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia și în localitățile rurale arondate municipiului.

Cu ocazia acestei acțiuni au fost controlate 53 de autovehicule și legitimate 76 de persoane și au fost constatate 21 de abateri de natură contravențională, din care 6 la Legea 61/1991 privind liniștea și ordinea publică și 15 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Polițiștii au identificat 7 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni. Pentru documentarea activității infracționale a acestora, au fost efectuate 5 percheziții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax